Germania
Germania

Odu radosti zapjevat će Podravske štuke (2.30), Sporting (2.25) bi trebao slaviti – bez ikakve muke!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.04.24. | 11:02

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve.

Subota, sunčan dan, nogometnih utakmica kao u izobilju... Može li bolje? Sumnjamo.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Germania je i ovog vikenda pripremila za svoje najvjernije igrače jako zanimljive tečajeve, a osim nogometa, u ponudi je i jedna košarkaška utakmica. I to NBA utakmica!

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Slaven Belupo – Varaždin (19.00) JEDINICA 2.30

Susjedski obračun regija koje spaja rijeka Drava. Susreti Slavena i Varaždina uvijek su nosili zdravu lokalnu tenziju, a često su nam pružili i izvrsne utakmice. Kao i ove sezone, kada se koprivnički klub vratio iz 2-0 zaostatka i izborio gostujući bod. Ili još bolji primjer - domaća 3-2 pobjeda Farmaceuta s igračem manje, zahvaljujući golčini Štrkalja. Slaven Belupo je i danas favorit za pobjedu, no njihova forma je kritično loša. Imaju pet poraza u nizu, a bez pobjede su više od dva mjeseca. Varaždince će osokoliti pobjeda kod Osijeka, ostvaren u pretprošlom kolu, no u posljednjem ispitu pretrpjeli su težak domaći poraz od Gorice.

Sporting – Benfica (21.30) JEDINICA, 2.25

Veliki derbi u Portugalu. Je, znamo što mislite, kako je moguće da je netko tako ozbiljan favorit protiv Benfice, ali ako ste gledali Sporting, makar i usputno, znate kakva je to sila od momčadi. Trenera im želi Liverpool, prvu devetku Gyökeresa svi najveći klubovi na svijetu, a sve to dovoljno govori za sebe. I da, danas je Sporting favorit. Ako pobijede, otići će na +4 u odnosu na Benficu, s tim da Amorimova momčad ima i utakmicu manje. Šampanjac na led? Ne znamo, možda je ipak malo prerano, ali da bi napravili veliki korak prema naslovu...

LA Lakers – Cleveland (21.30) JEDINICA, 1.65

U zadnjih 10 utakmica Lakersi imaju osam pobjeda (jednu su izborili nakon produžetaka) i dva poraza, dok Cavsi, na njihovu žalost, imaju šest poraza i samo četiri pobjede. Iako su ranije ove sezone bili sjajni, LeBronova 'official' momčad zadnje vrijeme ne igra najbolje, ali zato LeBronova sadašnja momčad zadnje vrijeme igra sve bolje. U Crypto.com Areni momčad iz LA-a igra jako dobro, stoga je jasno zašto danas nećemo propustiti jedinicu i ovaj primamljiv tečaj 1.65.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+






Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti