Germania
Germania

Ne bude li Lazio (2.05) podbacio, a Sakkari (1.65) opet slavi, pomoći će Korda (1.40) da isplata bude gorda

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.03.24. | 10:49

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Indian Wells se pomalo zahuktava pa vam Germania donosi dva para, a Lazio i Udinese pripremaju talijansku poslasticu za kraj kišnog ponedjeljka u kojoj bi Rimljani trebali slaviti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Lazio – Udinese (20.45) JEDINICA 2.05             

Sarriju stižu Bijelo-crni iz Udina. Lazio je favorit, ali u očajnoj su formi i nitko im ne može upisati tri boda unaprijed. Iako su im protivnici bili teški, u posljednje tri utakmice imaju tri poraza. No, nije da je Udinese puno bolji, oni su u posljednjih pet utakmica upisali po pobjedu i poraz te tri remija. Očekujemo tvrdu utakmicu.

D.Medvedev – S Korda (03.20) JEDINICA 1.40

Daniil Medvedev i Sebastian Korda će po četvrti put u karijeri igrati međusobno u 3. kolu Indian Wellsa. Rus je stigao do 3. kola nakon što je pobijedio Roberta Carballesa Baenu 6-2 6-3. Sebastian je stigao do 3. kola nakon što je pobijedio Romana Safiullina 6-4 6-2. Ovo će biti četvrti put da se Daniil Medvedev i Sebastian Korda okreću jedan protiv drugog. Međusobni rezultat je 2-1 za Kordu. Posljednji put kada su igrali, Korda je slavio 7-6(8) 6-2 u 3. kolu u Šangaju 2023. godine.

M.Sakkari - C. Garcia (02.05) JEDINICA 1.65             

Caroline Garcia i Maria Sakkari će igrati u trećem kolu turnira Indian Wells. Francuska tenisačica zasad ima slabu sezonu, počevši od Australian Opena imala je niz od četiri uzastopna poraza, koji je uspjela prekinuti tek na Indian Wellsu, zahvaljujući pobjedi nad Tomovom - 6-1, 3-6, 6-3. Garcia ima 30 godina i nalazi se na 26. mjestu svjetske ljestvice. Njezina forma nije impresivna, ali je sposobna igrati na visokoj razini. Slavna grčka tenisačica sezonu od 2021. godine konstantno završava u top 10, sada je deveti reket svijeta. Osim ako ne gledate mečeve za reprezentaciju, Sakkari ove godine još nije pobijedila dvaput zaredom, tako da nigdje nije daleko dogurala. Zbog visokog plasmana, sportašica je propustila prvo kolo, ali je u drugom kolu pobijedila Dianu Schneider. Nedavno je Sakari promijenila trenera Toma Gilla koji je s njom radio 6 godina, a sada je trenira poznati stručnjak David Witt.


Oglas

Najveći tečajevi, 11. ožujka


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti