Germania
Germania

Martićev pulen sredit će Kineza (1,45), a Freiburg kod Terzića ostati bez ‘željeza’ (1,60)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 09.02.24. | 10:44

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Za kraj tjedna, uoči nogometnog vikenda, Germania je izabrala dva događaja s najvećim tečajevima u Hrvatskoj. Jedan teniski, u Francuskoj, drugi nogometni, u Njemačkoj. Vrijedi probati zaraditi si džeparac za prema prognozama kišni I vjetroviti vikend…

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Hačanov –Zhang (18.05), JEDINICA, 1,45

Rus Karen Hačanov, kojem je trener bivši izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Vedran Martić, na Otvorenom prvenstvu Provanse, ATP 250 turniru u Marseilleu prvi će se put u karijeri sučeliti Kinezu Zhizhenu Zhangu, koji je u 2. Kolu napravio iznenađenje izbacivši Felixa Auger-Aliassimea u dva seta. Igra se u dvorani, na podlozi na kojoj bi bolji Rusov servis trebao presuditi.

B. Dortmund – Freiburg (20.30), JEDINICA, 1,60

Dortmundska Borussia je počela hvatati priključak sa Stuttgartom koji joj na trećem mjestu bježi tri boda. BVB je u prošlom kolu odigrao razočaravajućih 0-0 s autsajderom Heidenheimom pa će sada na svom terenu tražiti sva tri boda. Freiburg dolazi s 28 bodova ili tri manje od Eintrachta koji drži šesto mjesto, odnosno posljednju europsku poziciju. Stoga niti gosti neće biti bez ambicija u ovoj utakmici. No, vrijedi probati zaraditi na pobjedi momčadi Edina Terzića.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

 

 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladionice

Ostale Vijesti