Germania
Germania

Lisice će nadmudriti Crne mačke (1,95), Otmjeni dečki otpustiti Postolare (1.40), a Bavarci prebojati rimske Nebeskoplave (1,35)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 05.03.24. | 11:33

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Utorak je najproduktivniji dan u tjednu, a kako se osim Uefine i Azijske Lige prvaka igraju redovna kola u nižim razredima engleskog nogometa, Germania je danas izabrala najveće tečajeve na dvije engleske utakmice, druge i treće lige, te na pobjedu Bayerna koji juri minimalni rezultatski zaostatak za Laziom.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Sunderland - Leicester (20.45), DVOJKA, 1,95

Dvoboj Crnih mačaka i Lisica. Sunderland je u očajnoj formi, imaju čak četiri vezana poraza čime su si prilično zakomplicirali borbu za nekim od mjesta koje vodi u playoff za najviši rang. Leicester je trenutno vodeća momčad Championshipa, a od 10. Sunderlanda trenutno imaju – 31 bod više! Očekujemo zanimljiv ogled i prepun Stadion Svjetlosti, no nekako više naginjemo k tome da će gosti pronaći put do slavlja. Vrijedi probati iskoristiti ovakav Germanijin tečaj…

Peterborough – Northampton (20.45), JEDINICA, 1,40

Treći razred engleskog nogometa, Ligue One, 27. kolo, petoplasirani domaćin protiv 12-plasiranoga gosta koji je u kolovozu na svom stadionu protiv ovog suparnika slavio 1-0. Tri pobjede zaredom imaju Otmjeni, Peterborough United, ali četiri kola uzastopno neporaženi su Postolari, kako zovu Northampton Town, tako da očekujemo pravu englesku utakmicu od 20.45 pa “tko koga”, no teško će gosti ovaj put izbjeći poraz.

Bayern – Lazio (21.00) JEDINICA, 1,35

Bavarci su u lošoj formi, ali isto vrijedi i za Rimljane koji su u posljednje dvije utakmice upisali dva poraza. U prvoj utakmici Biancocelesti su slavili minimalnim rezultatom, Ciro Immobile ga je potpisao, a sama činjenica da Tuchel odlazi na kraju sezone definitivno je unijela nemir u klub koji bi ove sezone mogao ostati bez trofeja. Odnosno, vrlo vjerojatno će ove sezone ostati bez trofeja. Lazio, kad bi uspio obraniti prednost, šokirao bi nogometnu javnost, a Ciro Immobile, kao nekadašnji topnik BVB-a, sigurno će biti prilično 'nabrijan' za utakmicu na Allianz Areni. No, proradit će ponos Bavaraca, ostanak u borbi za Uefin “pokal s klempavim ušima”. Ne kažemo da će Bayern proći, ali u 90 minuta će pobijediti…

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


 



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti