Germania
Germania

Lavovi će utišati radio (2,20), Sveci otpuhati Ljiljane (1,45), a Borna Ćorić vas usred noći probuditi s California Dreamin’ (1,45)

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 06.03.24. | 10:36

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Jučer ste sjajno zaradili vi koji ste bili dovoljno odvažni da igrate na tri Germanijina para s najvećim tečajevima, pobijedili su Leicester, Peterborough i Bayern, ali danas je već nova prilika za sjajno podebljanje računa jer Germania ponovno nudi tri najveća tečaja u državi, ovaj put za dva nogometa i tenis. Vrijedi probati…

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Sporting – Atalanta (18.45), JEDINICA, 2,20

Prva utakmica osmine finala, suparnika koji su bili zajedno u skupini. Zadnji ogled u Bergamu završio je 1-1, a u Lisabonu prije toga gosti iz Italije slavili su 2-1. Devet utakmica neporaženi su lisabonski Lavovi u svim natjecanjima, nedavno su u gradskom derbiju svladali Benficu 2-1, u zamahu su, dok Božica ima remi i dva poraza u zadnja tri prvenstvena kola, morat će „zasvirati radio“ danas poredvečer ako se Gasperinijeva momčad želi nadati povoljnom ishodu. Hvala na pitanju, Pašalić Mario najavlje je u početnoj postavi, zato i spominjemo „radio“. No, predviđamo neke smetnje na vezama, neće Sporting opet izgubiti doma, naprotiv.

Southampton – Preston (20.45), JEDINICA, 1,45

Iako u zadnjih pet kola imaju tri poraza, trenutno četvrtoplasirani Sveci nisu se odrekli izravnog povratka u Premier ligu, no za takvu ambiciju trebaju im pobjede, poglavito na domaćem terenu protiv suparnika koji pucaju na playoff poput Prestona, koji je sedam kola neporažen (4-3-0). U listopadu na Deepdaleu ogled ovih rivala završio je 2-2, pogoci s obje strane najmanje je što se očekuje večeras, ali vrijedi probati odigrati na Southampton, ovo bi trebala biti večer Svetaca protiv Ljiljana!

B. Ćorić – S. Ofner (03.05), JEDINICA, 1,45

Borna Ćorić sučeljava se sa Sebastianom Ofnerom za mjesto u drugom kolu Indian Wellsa, po noći po srednjoeuropskom vremenu. Oba ova Europljana nisu nositelji, a pobjednik će se boriti protiv 25. nositelja Jan-Lennarda Struffa. Ćorić je na ljestvici 35. i to je samo tri mjesta više od protivnika. Hrvati koji je prije pet godina bila 12. Na ATP ljestvici ove je godine stigao do jednog finala. Vjerojatno je to bio turnir na kojem nije želio igrati, Challenger turnir krajem siječnja. Igrao je samo zato jer je izgubio u prvom kolu Australian Opena. Zatim je stigao do finala ATP Montpelliera pobijedivši Holgera Runea, ali izgubivši u odlučujućoj bitci za naslov od Aleksandera Bublika. Bio je to prvi od tri uzastopna poraza Zagrepčanina. Nedavno ga je pretukao Jakub Mensik u Dubaiju. Dva od ta tri poraza nanio mu je spomenuti Bublik.

Sebastian Ofner dobro je započeo ovu godinu polufinalom Hong Konga. To uključuje pobjedu nad Jan-Lennardom Struffom s kojim bi se mogao sastati u drugom kolu ovog ATP 1000 Masters turnira. Ofner je dobio tri meča na tom siječanjskom turniru, ali od tada nije uspio ponoviti formu. Dobio je samo dva od svojih zadnjih osam mečeva, a jedan od njih bio je protiv igrača koji je rangiran izvan 1000 najboljih. Njegov zadnji turnir bio je u Acapulcu gdje je pobijedio Ernesta Escobeda (493.) prije nego što je izgubio od Alexa de Minaura. Po svemu što znamo, naš Ćorkan bi ovo trebao dobiti u dva seta i zapjevati “California Dreamin’”…

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+




Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti