Germania
Germania

Kod navijača Sportinga se osjeti dika kad padne Benfica, a Donna diže tečaj do plafona

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 29.02.24. | 10:00

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Ovaj četvrtak na prvu djeluje kao nešto skromniji sportski dan, no Germania je za svoje igrače ponovno našla dva događaja na koje nudi - najveće tečajeve!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Sporting – Benfica (21.45) JEDINICA, 2.15

Polufinale Kupa Portugala, prva utakmica, uzvrat je na rasporedu tek 3. travnja, dotad „tko živ, tko mrtav“. Dvoboj je to drugog i prvog nakon 23 kola portugalske Primeire, s tim da lisabonski Lavovi imaju dva boda manje od Orlova uz utakmicu manje, sedam su nadmetanja neporaženi, dočim je Benfica osam bez poraza, ako joj pod poraz brojimo ispadanje na 11-erce iz Liga kupa od Estorila. Pravi poraz u 90 minuta doživjeli su Orlovi prije 22 utakmice, još 8. studenog u San Sebastianu kod Real Sociedada u Ligi prvaka, a u domaćoj još u 1. kolu u Portu od Boaviste. Očekujemo tvrdu utakmicu, ali prednost dajemo Sportingu, a sve one koji će odigrati jedinicu, Germania će darovati sjajnim tečajem.

Donna Vekić – Marina Stakušić (22.00) JEDINICA, 1.45

Hrvatska tenisačica snage će odmjeriti s Kanađankom čija je majka Srpkinja, a otac Crnogorac. Marina je rođena 2004. godine u Ontariju, njezini su roditelji u Kanadu emigrirali puno ranije, a osim nje se tenisom bavi i mlađi brat joj Marko koji je tek mora izboriti plasman u 1000 najboljih na svijetu. Marina je na WTA ljestvici 283., dok je Donna trenutno 28. tenisačica svijeta. Razlika je, dakle, očita. Od Hrvatice očekujemo laganu pobjedu u dva seta, sve ostalo bilo bi iznenađenje u 1/8 finala San Diega.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti