HUMANITARNI LISTIĆ: Uručena donacija koju je Ćiro Blažević dobio za Palčiće

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 30.03.17. | 15:52

'Trener nad trenerima' je uručio novac Klubu roditelja nedonoščadi Palčići.

Prva nagrada u sklopu naše akcije „Humanitarni listić u podne“ je dodijeljena! Ćiro Blažević je prošlog petka prvi složio listić, a legendarni 'trener nad trenerima' se pokazao uspješnim prognozerom. Podsjetimo, on je na svojem listiću prognozirao pobjede Hrvatske nad Ukrajinom, Turske nad Finskom i Španjolske nad Izraelom. Četvrti par kojeg je Ćiro odabrao je bio Irska – Wales gdje je zaokružio X2. To je dobro napravio jer je upravo ta utakmica završila bez pobjednika – rezultatom 0:0.

> HUMANITARNI LISTIĆ: Ćiro pogodio dobitan listić i zaradio donaciju za Palčiće!

Ta četiri para ukupno su honorirana tečajem 3,83 što je značilo da je dobitak bio 1.534,76 kuna. Njih je Ćiro Blažević namijenio Klubu roditelja nedonoščadi Palčići, a danas je u prostorijama Germania Sport kladionice održana i primopredaja donacije.

„Zahvaljujem se gospodinu Blaževiću što je odabrao baš našu udrugu. Nadam se da će biti još onih koji će u vašoj akciji odabrati upravo Palčiće“, rekla je Željka Vučko, predsjednica Kluba roditelja nedonoščadi Palčića.

Zahvaljujući ovoj udruzi i njihovoj akciji „Palčić gore“ 30 bolnica je dobilo inkubatore i drugu opremu potrebnu za liječenje nedonoščadi, ali tu akcije ne staje. Potreba za pomoći još uvijek postoji, a Palčići će i dalje nastaviti s radom.

„Rado sam se odazvao ovoj akciji, a drago mi je da sam uspio pogoditi rezultate. Često se za mene kaže da sam loš prognozer, ali to se ovaj put nije pokazalo“, izjavio je uvijek raspoloženi Ćiro.

Donaciju su u ime Germania Sport kladionice Klubu roditelja nedonoščadi Palčići uručili Davorin Drmečić, direktor poslovnih procesa te Jasmina Globan, voditeljica marketinga.

Podsjetimo, svakog dana na stranicama portala Germanijak.hr točno u podne objavljujemo Humanitarni listić kojeg će ispunjavati poznata osoba iz javnog života. Na taj listić Germania Sport uplaćuje 400 kuna, a potencijalni dobitak ćemo uplatiti organizaciji po izboru našeg gosta.

(Foto: Germanijak.hr)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

humanitarni listićlistić u podnebet analizaĆiro Blažević

Ostale Vijesti