Humanitarni listić: Mihael Mladen igra za udrugu Maslačak

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 01.10.23. | 09:15

Sretno, Miha!

Prošli tjedan Kristijan Frković prekinuo je post i nakon svibnja je prošao Humanitarni listić. Popularni DJ Frx pogodio je četiri nogometna para i zaradio 242,55 eura za udrugu Zagrebački humanitarci. Njegovim stopama pokušat će krenuti naš današnji gost - Mihael Mladen!

Mihael je nogometaš Radnika iz Križevaca, koji je priredio najveće iznenađenje u ovotjednim utakmicama šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa. Njegov Radnik je s 4-3 nakon produžetaka izbacio prošlogodišnjeg finalista Šibenik, a Mihael je u veliku pobjedu i povijesni uspjeh kluba ugradio dva pogotka. Oba je zabio udarcima iz daljine, a posebno je efektan bio pogodak za 3-2 u prvom produžetku, kada je iz slobodnog udarca s 22 metra naciljao desne rašlje.

U međuvremenu je Mihael s Radnikom pobijedio i Hrvatski Dragovoljac u prvenstvenom dvoboju igranom u Sigetu, a kada mu već tako dobro ide ovaj tjedan, Mihael će se okušati u našem 'humanitarcu'. Tipovao je na pet nogometnih parova. Prvi je na meniju dvoboj iz Championshipa, gdje se čeka pobjeda Leicestera. Potom je tipovao na pobjedu Nice i Rijeke, a naravno, na listiću se našao i najatraktivniji par današnje ponude. U najvećem derbiju hrvatskog nogometa, naš gost tipuje da će Dinamo neporažen napustiti Poljud. Za kraj, Mihael je tipovao na pobjedu Rome na Olimpicu protiv Frosinonea.

Germania je u ime Mihaela uložila 55 eura na listić, a ako on bude dobitan, dobitak od 618.20 eura će se donirati udruzi Maslačak iz Križevaca.

Nemamo što drugo reći nego – Miha, 618,20 puta sretno!

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponuda Germanije, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania će jednom tjedno donirati 55 eura po listiću (do 1. siječnja 2023. godine 400 kuna), a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban,Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić,Goran Stojanović, Neven Perok,Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran Jovović, Jurica Bićan, Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti, Ivan Škvorc, Zlatko Škorić, Marko Tomas, Jakov Grcić, Tomislav Gondžić, Viki Ivanović, Tomislav Lubenjak, Ivan Erslan, Ava Karabatić, Jasen Chelfi, Gordan Giriček, Bernard Perić, Tvrtko Pajalić, Ivan MušlekRatko MartinovićDomagoj PavlovićVedran BađunMaida ArslanagićLuka StepančićRodrigo Corrales,Domagoj Duvnjak,Sergej JakirovićDora SrdarTonći MujanPetar MamićMatija Gečević Khan, Aljoša Vojnović, Klara IvošIlko ĆimićTone DražićKarlo LedinskiHrvoje SliškovićIgor VoriDubravko MiličićTomislav Dasović, Paula Novina i Kristijan Frković Frx, a u njihovo ime ukupno smo donirali 33.034,07 eura!

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

humanitarni listićhumanitarna akcijaMihael Mladen

Ostale Vijesti