Germania
Germania

Humanitarni listić: Luis Ibanez tipuje za Udrugu Krijesnica

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 08.01.23. | 09:54

Argentinski nogometaš na listić je stavio četiri nogometna para.

Naš prvi humanitarni gost u 2023. godini stiže nam iz zemlje svjetskih prvaka, dobro nam poznato ime, Luis Ibanez. 'Lucho' je hrvatskoj javnosti postao poznat 2008. kada je iz Boce Juniors stigao u zagrebački Dinamo u kojem je ostao do 2015. godine prije nego što je prešao u mađarski Gyor. Kasnije je igrao za Crvenu zvezdu, Trabuonspor, Karabukspor i Zrinjski Mostar, a trenutno je član srpskog Grafičara.

S Ibanezom smo se posljednji put čuli za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru, neposredno nakon pobjede Hrvatske nad Brazilom i pred polufinalni susret s njegovom Argentinom, a sada nam se velikodušno odazvao na poziv i prvi će put sudjelovati u našoj rubrici Humanitarni listić.

"Meni je drago što je Brazil ispao, zapravo, svima je drago, to je naš najveći rival. Prije utakmice su navijači slavili pobjedu Hrvatske! I nije to zato što Argentinci podcjenjuju Hrvate, već samo zato što vole kad Brazil izgubi. Ovo je scenarij iz snova, naša pobjeda, njihov poraz, slavlje je time još i pojačano.", rekao nam je tada Lucho.

Ibanez je odigrao četiri para, od kojih dva stižu iz Italije, a po jedan iz Španjolske i Engleske. U tom 'engleskom' paru, onom između Manchester Cityja i Chelseaja, Ibanez se odlučio za igru tri ili više golova, smatrajući da ne mogu dva uzastopna susreta ova dva velikana završiti s 0-2 gola. Ibanez, također, vjeruje da Barcelona neće upisati poraz u Madridu, kao i da će se Napoli vratiti na pobjednički kolosijek trijumfom u Genovi kod Sampdorije. Za kraj, Argentinac vjeruje da će Milan biti bolji od Rome u derbiju kola današnjeg programa Serie A.

Ukupni tečaj na Ibanezovom listiću iznosi 6.5, a potencijalni dobitak, kojeg je namijenio Udruzi Krijesnica (koja pomaže djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima), iznosi 357,50 eura.

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponuda Germanije, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania će jednom tjedno donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran Jovović, Jurica Bićan, Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti, Ivan Škvorc, Zlatko Škorić, Marko Tomas, Jakov Grcić, Tomislav Gondžić, Viki Ivanović, Tomislav Lubenjak, Ivan Erslan, Ava Karabatić, Jasen Chelfi, Gordan Giriček, Bernard Perić, Tvrtko Pajalić, Ivan MušlekRatko MartinovićDomagoj PavlovićVedran BađunMaida ArslanagićLuka StepančićRodrigo Corrales, Domagoj DuvnjakSergej JakirovićDora SrdarTonći MujanPetar MamićMatija Gečević Khan, Aljoša Vojnović, Klara IvošIlko ĆimićTone DražićKarlo Ledinski i Hrvoje Slišković, a u njihovo ime ukupno smo donirali 234.864 kuna, odnosno 31.190 eura!

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Germania Sport kladionicakladioničarski danhumanitarni listićkladionicaLuis Ibanez

Ostale Vijesti