HUMANITARNI LISTIĆ Hrvoje Krešić ispunio dobitni listić i zaradio donaciju za Dom u Nazorovoj

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.08.17. | 08:57

Opet smo uhvatili seriju.

Nije nam se prvi put dogodilo da uđemo u seriju dobitaka u našoj rubrici Humanitarni listić u podne. Nakon što je dobitni listić u petak ispunio novinar Indexa Ilko Ćimić, isto to je napravio još jedan novinar, Hrvoje Krešić s N1 televizije.

On je na svojem listiću odabrao pet nogometnih parova, sve odreda iz najvećih europskih liga te tipovao na favorite. Do pobjeda su tako došli Manchester City, Bayern, Borussia Dortmund, Juventus i Manchester United pa je Hrvoje zaradio 1.716 kuna koje namijenio Domu za djecu Zagreb u Nazorovoj ulici.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović,  Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić i Ilko Ćimić a u njihovo ime ukupno smo donirali 48.673 kune.

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

bet analizalistić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti