Germania
Germania

Germania daje najveće tečajeve: Arsenal (1.45), Bayern (1.80) i Rangers (1.35)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 24.02.24. | 10:26

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Stigla je subota, sunce je obasjalo veći dio Lijepe naše, a to znači da će se uz jutarnju kavu u obližnjem kafiću detaljno proučavati bogata ponuda Germanije u kojoj sjajnih utakmica zaista ne nedostaje.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Jasno, fokus je na HNL, ali sjajni tečajevi nude se i na utakmice Arsenala, Rangersa i Bayerna što svaki pravi igrač sigurno neće htjeti propustiti.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Gl. Rangers – Hearts (16.00) JEDINICA, 1.35

U posljednih pet utakmica – i jedni i drugi imaju pet pobjeda! Ibrox će biti krcat, Hearts je opet snažan, ali ove dvije momčadi dijeli trenutno 13 bodova te vjerujemo da će ih nakon današnjeg dana dijeliti 16. Celtic puše za vratom gradskom rivalu, ne smije si Rangers dopustiti kiks, dok je gostima i treće mjesto sasvim zadovoljavajuće. Očekujemo tvrdu utakmicu, jednu tipičnu otočku, ali isto tako i pobjedu domaćina.

Bayern – RB Leipzig (18.30) JEDINICA, 1.80

Tuchel je bivši, ali tek na kraju sezone. Loše igra Bayern, igrači su se već pomirili s naslovom prvaka, a eventualni neuspjeh bi potaknuo ljude u Leverkusenu da stave šampanjce na hlađenje. RB Leipzig je dobar, Olmo želi na ljeto napraviti transfer karijere, a kako bi to ostvario, mora se pokazati protiv najvećih. Bayern je ranjen, a jesu li se oporavili ili i dalje krvare, saznat ćemo već danas. Mi ipak vjerujemo da će domaćin pronaći put do pobjede – ipak je Bayern Bayern…

Arsenal – Newcastle (21.00) JEDINICA, 1.45

Nogometna rapsodija u najavi. Arteta na Howea, Odegaard, Saka i Martinelli na Isaka, Gordona i Botmana. U tjednu su Topnici bili mokrog baruta protiv Porta, Pepe i društvo svladali su ih s 1-0 na Dragaou, a ako danas žele doći do pobjede, morat će pružiti puno bolju partiju. Svrake su opasne, u naletu, prebrodili su krizu i sada opet liče na sebe. Očekujemo sjajan nogomet. I puno golova, naravno! No, Arsenal sanja naslov, a da bi ga osvojili, u ovakvim utakmicama moraju slaviti, stoga danas tipujemo na jedinicu.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti