Dijete Barcelone prelazi u redove Reala

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.08.18. | 18:51

Bio bi ovo kontroverzan transfer.

Nakon odlaska Cristiana Ronalda, te skorašnjih odlazaka Matea Kovačića i Luke Modrića, uprava Real Madrida mora hitno naći zamjenu u sredini terena.

Prema napisima španjolskog AS-a, 'kraljevski klub' je na svoju konačnu listu potencijalnih pojačanja definitivno stavio ime bivšeg nogometaša Barcelone.

Riječ je o trenutnom nogometašu minhenskog Bayerna, Thiagu Alcantari, za kojeg novi trener madridskog kluba ima samo riječi hvale i za kojega je izjavio da je njegov 'veliki obožavatelj', a trenirao ga je do sada u dresu nacionalne reprezentacije.

Alcantara je u redove bavarskog kluba stigao 2013. godine, upravo iz Barcelone, a ovo ljeto je odlučio napustiti redove minhenskog velikana. Najviše ga se povezivalo s povratkom u matičnu Blaugranu, ali dolaskom Artura Vidala i sve češćim spominjanjem Paula Pogbe u kontekstu dolaska u Kataloniju, 27-godišnji Španjolac se čini kao bliži aktualnom europskom prvaku, nego Barceloni.

Prema pisanjima španjolskog lista, cijena za Thiaga iznosi 60 milijuna eura, ali dobri odnosi između Bayerna i Reala (poglavito vezanih uz Jamesa Rodrigueza) mogli bi spustiti cijenu španjolskom veznjaku i omogućiti mu odlazak u redove Barcinog mrskog rivala.

Thaigo je u Barceloni proveo 5 sezona, a stigao je još kao 14-godišnjak gdje je igrao za mlađe selekcije Blaugrane.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Real MadridBayernThiago Alcantara

Ostale Vijesti