Germania
Germania

Danski kraljevići bolji su nego Orlići (2,40), a u Punta Skali Thiem (1,40) i Prižmić (1,25) favoriti su nemali

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 20.03.24. | 10:48

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Dok traje stanka najvećih nogometnih klupskih natjecanja, a seniorske reprezentacije tek se pripremaju za kvalifikacijske ili prijateljske dvoboje, u fokusu su natjecanja mladih reprezentacija, ali i tenis, jer počela je sezona zemljanih treena. Tako danas Germania daje najveće tečajeve za jedan nogometni susret junior te dva teniska meča na ATP Challengeru u zadarskoj Punta Skali. Vrijedi probati…

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranicino osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

U19 Srbija – U19 Danska (15.00), DVOJKA, 2,40

Generacija Orlića koja je prije dvije godine bila treća na Europskom prvenstvu za kadete (U17) u Izraelu, sad u omladinskom uzrastu traži vizu za odlazak na Europsko prvenstvo za juniore (U19) koje se ove godine održava u Sjevernoj Irskoj. Izbornik Srbije Radovan Krivokapić računa da može iznenaditi mlade Dance, koji su blagi favoriti u ovoj utakmici koja se igra popodne u portugalskoj Tabui.

D. Thiem – L. Neumayer (12.45), JEDINICA, 1,40

Na zadarskom Challengeru povratnički turnir igra Dominic Thiem, suparnik trenutno 90-plasiranom Austrijancu je sunarodnjak mu i 219. tenisač svijeta, devet godina mlađi Lukas Neumayer; nikad se nisu susreli u profi karijeri. Thiem je u 1. kolu prošao Filipa Krajinovića 6-2, 7-6 (4), a Neumayer Erharda 6-3, 6-2.

J. Forejtek - D. Prižmić (11.20), DVOJKA, 1,25

Prvi susret 18-godišnjeg Splićanina i 23-godišnjeg Čeha, igrat će na središnjem terenu u Punta Skali. Trenutno svjetski 173. tenisač Dino Prižmić je u 1. kolu isprašio Michaela Vrbenskog 6-1, 6-2, što mu je bio prvi ovogodišnji meč na zemlji (na ostalim podlogama ima 6-5 u 2024.). Forejtek je prošao kvalifikacije pa u 1. kolu nadvisio Krutiha 6-1, 5-7, 6-2. U momentumu je, ali na hrvatskom tlu Hrvat je favorit...

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti