Wolvesi deklasirali Everton i vratili se u utrku za Europu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.07.20. | 16:49

The Wanderersi su ponovno u igri.

 

Wolverhampton je na svom Molineuxu u sklopu 35. kola engleske Premier lige pomeo Everton rezultatom 3:0.

U siromašnom prvom dijeli domaćin i su bili bolja momčad, s nešto više odvažnosti prema naprijed. Nagrada za bolju igru stigla im je u prvoj minuti sučeve nadoknade kad je Digne u kaznenom prostoru u skoku napravio prekršaj, a sudac Taylor pokazao na bijelu točku. Raul Jimenez je preuzeo odgovornost i zabio za 1:0.

Na samom početku drugog dijela domaćini su zabili i drugi gol. Neto je u 46. minuti ubacio iz slobodnog udarca, najbolje se snašao Dendoncker i glavom je pospremio iza nemoćnog golmana gostiju za 2:0.

Do kraja utakmice smo gledali samo jednu momčad na terenu, a točku na i postavio je Diogo jota u 74. minuti, kad je primio loptu od Nevesa i matirao Pickforda za konačnih 3:0.

Wolvesi su se ovim trijumfom popeli na šesto mjesto te im je san o Europi ponovno postao aktualan.

U drugoj utakmici dana Aston Villa je slavila protiv Crystal Palacea rezultatom 2:0. pobjedu domaćinima i vrijedna tri boda donio je Trezeguet s dva gola, 45.+4 i 59. minuti.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

 

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Richard Heathcote


/Reuters)

 


Ostale Vijesti