Action Images
Action Images

Službeno: Zidane napustio Real, novi trener stiže iz Italije

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 27.05.21. | 11:13

Kraljevski klub oglasio se na službenoj stranici.

Real Madrid objavio je na službenoj stranici kako Zinedine Zidane više nije trener Kraljevskog kluba.

"Moramo respektirati ovu odluku i iskazati zahvalnost na njegovom profesionalizmu, posvećenosti poslu i strasti koju je godinama iskazivao prema Real Madridu. Zidane je jedna od Realovih najvećih legendi i njegova ostavština ovom klubu je neprocijenjiva. Svjestan je da će zauvijek ostati u srcima navijača Reala i da će mu ovdje uvijek biti dom", stoji u priopćenju.

Iako se Real oglasio danas, još od sinoć postalo je jasno da će Zinedine Zidane napustiti klupu Kraljeva, godinu dana prije isteka ugovora. Madridski AS tvrdi kako će Talijan preuzeti klupu najtrofejnijeg kluba svih vremena. Koji? Prvi favorit je bivši trener Milana i Juventusa Massimiliano Allegri, a drugi u redu čeka Antonio Conte s kojim se Inter jučer službeno razišao.

Ali, kako stvari stoje, Allegri će preuzeti klupu Juventusa, te se Conte prometnuo u prvog favorita za klupu Madriđana.

Zidane je odlazak najavio još početkom svibnja, a nakon što je Real Madrid ostao bez trofeja ove sezone i definitivno je odlučio napustiti klub u kojem je u dva navrata bio trener i s kojim je osvojio dvije La lige, tri Lige prvaka, dva svjetska klupska prvenstva, dva europska i dva španjolska superkupa. Kao sljedeće destinacije Zidanu se nameću Juventus i reprezentacija Francuske.

S obzirom da je Juventus vjerojatno pronašao novog-starog trenera, Zidane bi mogao naslijediti Didiera Deschampesa nakon Eura 2020. A tko zna, sada kada Inter više nema trenera...


Tagovi

Zinedine ZidaneMassimiliano AllegriAntonio Conte

Ostale Vijesti