Action Images
Action Images

Sve je gotovo: Tudor i Pirlo dobili otkaz, Stara dama vratila svog gospodina

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 27.05.21. | 12:25

Ni Real, ni Inter, nego Juventus.

Prima pisanju iznimno dobro informiranog talijanskog novinara Fabrizija Romana, Andrea Pirlo i Igor Tudor više neće voditi Juventus. Službeno priopćenje kluba još se čeka, no, kada Romano nešto objavi, onda je to u pravilu gotova stvar.

Na klupu Stare Dame prema Romanu trebao bi se vratiti Massimiliano Allegri kojeg se povezivalo s Real Madridom i Interom. No, Allegri će po svemu sudeći preuzeti klupu kluba kojeg je vodio od 2014. do 2019. i s kojim je osvojio pet Scudetta, četiri Cope Italije, dva superkupa, a dva put je igrao i u finalu Lige prvaka.

Posljednje dvije sezone Allegri nije vodio nikoga, a stalno ga se povezivalo s najjačim klubovima svijeta.

Samim time, Inter i Real morat će pronaći drugog trenera. Podsjetimo, Inter se jučer službeno rastao s Conteom, a danas i Real Madrid sa Zidaneom.

Andrea Pirlo preuzeo je klupu Juventusa početkom sezone i kao pomoćnika postavio hrvatskog trenera Igora Tudora. U godinu dana Pirlo je osvojio dva trofeja, talijanski superkup i kup. U prvenstvu je završio četvrti zahvaljujući Jurićevoj Veroni koja je odigrala neriješeno kod Napolija u posljednjem kolu te će Allegri, ako se Romanove tvrdnje pokažu istinitima, u idućoj sezoni ipak voditi Juve u Ligi prvaka.


Ostale Vijesti