Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Pongračić otvorio dušu: Htio sam ga zgrabiti Van Bommela, odvratno sam se osjećao, bio frustriran

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.11.21. | 15:07

„Imao sam ponuda koje nisu moj nivo. Neke ponude su bile toliko je***o glupe da to nije imalo smisla“, rekao je hrvatski reprezentativac

Mario Pongračić malo po malo postaje standardni hrvatski reprezentativac. Naravno, dok Zlatko Dalić na raspolaganju ima Dejana Lovrena i Domagoja Vidu, a tu je još i Duje ĆaletaCar, još će neko vrijeme morati proći prije nego li postane dio udarnih 11, ali budući da su njegov talent i kvaliteta neosporni, mnogi su sigurni da je samo pitanje vremena kad će se to dogoditi.

Pongračić je ovog ljeta stigao u Borussiju Dortmund na jednogodišnju posudbu s mogućnošću otkupa. Sve se odigralo u posljednja dva dana prijelaznog roka, a polako svima postaje jasno kako se Pongračić više neće vratiti u 'čopor vukova'.

„Bio sam otpisan u Wolfsburgu, htjeli su me se riješiti pod svaku cijenu. Ipak, ne mogu previše o tome jer sam i dalje njihov igrač“, rekao je hrvatski reprezentativac, ali je ipak rekao sve što ga muči.

„Malo po malo vidio sam da nisam poželjan, počeli su raditi mjesta za neke druge igrače. Odvratno sam se osjećao, igrali bismo 11 na 11 i mene ne bi bilo. Poludio sam, htio sam zgrabiti Vam Bommela, ali sam ipak sjeo s njim i pričali smo poput dva političara.“

Pongračić je na kraju završio u BVB-u iako se o tome praktički nije ni pričalo sve do posljednja tri dana prijelaznog roka.

„Naravno da nisam htio ići na posudbu negdje i igrati za puno manji novac od onog kojeg sad zarađujem. To tako ne ide, jednostavno nema smisla. Imao sam ponuda koje nisu moj nivo. Neke ponude su bile toliko je***o glupe da to nije imalo smisla. Bio sam frustriran u Wolfsburgu. Nisam si mogao dopustiti da odem u Bundesligu 2 kad sam se već dokazao u Bundesligi“, zaključio je Marin Pongračić za Kronen Zeitung.


Tagovi

Mark Van BommelMarin PongračićWolfsburgBorussia Dortmund

Ostale Vijesti