REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

Legenda Uniteda popravila mišljenje o Haalandu: „Sada izgleda kao drugoligaški igrač”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.04.24. | 08:04

Nova analiza igre norveškog napadača stigla je nakon što je poentirao protiv Nottingham Foresta

Sjećate li se kada je prije mjesec dana legenda Manchester Uniteda Roy Keane "biranim" riječima govorio o jednom od najubojitijih napadača današnjice? Nekadašnji veznjak posljednjih godina radi kao televizijski analitičar, pa je tako poslije derbija Manchester Cityja i Arsenala secirao igru Erlinga Haalanda.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Nivo njegove sveukupne igre je jadan. I to nije samo bio slučaj danas. Mislim da je u stvarima koje radi pred suparničkim golom najbolji na svijetu, ali njegova ukupna igra za igrača takvog kalibra je slaba. Taj dio mora popraviti. Izgleda poput igrača iz četvrte lige“, ustvrdio je Keane.

Naravno, izjava kako Haaland izgleda kao igrač iz 4. lige odjeknula je nogometnim svijetom, povele su se brojne rasprave o stvarnom utjecaju Norvežanina na igru Građana, no realizatorski dio nitko mu ne može oduzeti.

Sada se Keane ponovno osvrnuo na Haalanda nakon što je Norvežanin za vikend zabio pogodak u pobjedi Cityja kod Nottingham Foresta.

“Prilično je napredovao, sada je izgledao kao drugoligaš. Što se tiče kvaliteta koje su potrebne golgeteru, Haaland je uistinu nevjerojatan, bez sumnje. No, ako želi utjecati na igru, tu se mora još potruditi. Do sada je imao Kevina De Bruynea kao svog slugu, no sad se mora sam snalaziti”, rekao je Keane i ponovno zapalio internet. (I.M.)



Tagovi

Roy KeaneErling Braut HalandErling HaalandManchester CityPremier ligaPremiership

Ostale Vijesti