Action Images via Reuters/Lee Smith
Action Images via Reuters/Lee Smith

Klopp: “Trenirati Liverpool najbolji je posao na svijetu jer ovo je najbolji klub na svijetu”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.04.24. | 14:44

Odlazeći trener Redsa lijepo je govorio i o svom vjerojatnom nasljeniku

Liverpool je u potrazi za novim trenerom nakon što će klupu Redsa na kraju sezone napustiti Jürgen Klopp.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Njemački trener u Engleskoj je stekao status legende osvojivši s Liverpoolom Ligu prvaka, Premier ligu, FA Cup, Liga kup, Svjetsko klupsko prvenstvo, europski Superkup te Community Shield. 

Mediji u Nizozemskoj pišu da bi Kloppa trebao naslijediti Arne Slot. Aktualni trener Feyenoorda potvrdio je da je njegov klub u pregovorima s Liverpoolom. 

“Moja odluka je jasna - želio bih postati novi trener Liverpoola. Feyenoord i Liverpool su u pregovorima i uvjeren sam da će klubovi postići dogovor. Sretan sam u Feyenoordu, ali odlazak u Liverpool bio bi fantastična prilika za mene”, rekao je Arne Slot u razgovoru za ESPN. 

Na konferenciji za medije uoči utakmice West Hama i Liverpoola Kloppa su upitali što misli o Slotu kao mogućem nasljedniku. 

“Sviđa mi se način na koji njegova momčad igra, a sve što sam čuo o njemu kao osobi je dobro. Ja ga još ne poznajem, ali kažu da je zaista dobar čovjek. Dobar trener, dobra osoba i veselim se ako će on biti trener. Ovo je najbolji posao na svijetu i najbolji klub na svijetu. Sjajan posao, sjajna momčad, odlični ljudi”, izjavio je njemački trener. 



Tagovi

Jurgen KloppArne SlotLiverpoolPremier liga

Ostale Vijesti