John E. Sokolowski/Action Images
John E. Sokolowski/Action Images

Kiddu novi ugovor u Dallasu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 06.05.24. | 16:44

U dvije od tri dosadašnje sezone provedene na klupi Mavsa Kidd je ostvario 50 ili više pobjeda u sezoni

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Dallas Mavericks potpisala je novi višegodišnji ugovor sa svojim dosadašnjim trenerom Jasonom Kiddom, koji se nalazi na njihovoj klupi od ljeta 2021. godine.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U dvije od tri dosadašnje sezone provedene na klupi Mavsa Kidd je ostvario 50 ili više pobjeda u sezoni (52 u sezoni 2021/22. i 50 u aktualnoj sezoni) te je u oba ta navrata s momčadi ušao u doigravanje i prošao prvi krug (prije dvije godine je stigao do finala Zapada, a ove godine će u drugom krugu igrati protiv Oklahoma City Thundera), dok je prošle sezone momčad podbacila s omjerom 38-44.

"Uzbuđeni smo što će trener Kidd nastaviti voditi našu momčad u dolazećim godinama zahvaljujući zasluženom produženju ugovora", kazao je upravitelj Mavsa Patrick Dumont.

"Jasona poznajem dugo vremena i ne mogu zamisliti kvalificiranijeg kandidata za vođenje ove momčadi. Bivši prvak kao igrač, član Kuće slavnih, Jason donosi iskustvo i stručnost koje se ne mogu duplicirati", dodao je generalni menadžer Nico Harrison.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NBAJason KiddDallas Mavericks

Ostale Vijesti