REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

VIDEO Asistencija Pašalića u preokretu Atalante

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.05.24. | 20:42

Toma Bašić je odigrao čitav susret za Salernitanu kod koje je Domagoj Bradarić zamijenjen u 77. minuti zbog ozljede.

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić bio je asistent za prvi gol Atalante u 2-1 (0-1) gostujućoj pobjedi do koje je klub iz Bergama stigao nakon preokreta protiv otpisane Salernitane.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iako je već odavno izgubila sve izglede za ostanak, Salernitana je povela protiv momčadi koja se bori za nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone preko Tchaoune (18, VIDEO, Arena Sport), no u nastavku su Scamacca (57., VIDEO, Arena Sport) i Koopmeiners (63., VIDEO, Arena Sport) s dva gola u razmaku od šest minuta postavili stvari na mjesto.

Scamacca je poravnao pogodivši nebranjenu mrežu s četiri metra nakon što je Pašalić bio najviši u skoku te glavom spustio loptu pred svog napadača. Koopmeiners je pobjedu osigurao preciznim udarcem s gotovo 25 metara.

Pašalić je odigrao svih 90 minuta za Atalantu koja je ovom pbojedom stigla na peto mjesto, posljednje koje vodi u Ligu prvaka, sa 60 bodova, koliko ima i šesta Roma, ali Atalanta je odigrala susret manje. Ipak, vrlo vjerojatno će o petom jestu odlučivati izravni sraz Atalante i Rome u nedjelju u Bergamu.

Toma Bašić je odigrao čitav susret za Salernitanu kod koje je Domagoj Bradarić zamijenjen u 77. minuti zbog ozljede. Salernitana je na dnu ljestvice sa samo 15 bodova, 14 manje od 18. Udinesea i 19. Sassuola.



Tagovi

AtalantaMario Pašalićbrazilska Serie ASalernitana

Ostale Vijesti