Bivši mladi Vatreni zabio u Bjelorusiji, ali Dinamo nastavlja prosipati bodove

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.05.20. | 19:39

Autsajderi nastavljaju šokirati i drže vrh tablice.

 

Bjelorusija je jedna o rijetkih zemalja koje nisu zaustavila nogometno prvenstvo zbog koronavirusa. U tamošnjoj Vysshayji ovoga vikenda je na rasporedu sedmo kolo, a danas su odigrane tri utakmice. Pogled na tablicu je potpuno drugačiji od mišljenja prije samog starta, ali to dovoljno govori o izjednačenosti lige.

Nekadašnji velikan Dinamo iz Minska nastavio je s prodavanjem ugleda te je izgubio od iznenađujućeg lidera Slutska rezultatom 1:2.

Domaćini su togom cijelog susreta bili bolja momčad, imali su kvalitetnije prilike, no teren su napustili pognute glave. Iako su od samog starta utakmice dominirali terenom, gosti su ipak u 22. minuti golom Saloua poveli 0:1. Mogao je Bakhari u 39. minuti vratiti stvari na početak, međutim loše je izveo kazneni udarac i upropastio veliku priliku. Početkom drugog dijela, točnije u 52. minuti gosti su izveli brzi protunapad, kojeg je efektno petom završio Gafar za 0:2. Do kraja susreta domaćini su golom bivšeg mladog reprezentativca Hrvatske i nekadašnje nade zagrebačkog Dinama Karla Bručića, kojem je to drugi pogodak sezone, samo ublažili poraz.

U prvoj utakmici dana još jedno iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva Torpedo Zhodine slavio je kod FC Minska u najefikasnijoj utakmici rezultatom 2:5.

Gosti su prelomili utakmicu u prvih 45. minuta, kad su golom Premudrova te s hat-trickom Gorbachika poveli s 1:4. Jedini gol za domaćine u prvom dijelu upisao je Khvashchinskiy. Na samom kraju utakmice vidjeli smo po još jedan gol u svakoj mreži, Lipe Velosso je zabio za goste, dok je Rolović samo malo ublažio katastrofu domaćina.

U trećoj utakmici dana Rukh Brest je na svom travnjaku sa zvukom sirene golom Kolpachuka iščupao bod protiv Gorodeje. Goste je u vodstvo doveo Sorokin u 50. minuti.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Karlo Bručić

Ostale Vijesti