REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen

Glasner želi ponoviti Kovačev put, a grad već objavio: "Dočekat ćemo osvajače Kupa oko 13.40"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 03.06.23. | 09:42

Može li iznenaditi Leipzig sličnim taktičkim trikovima kao Kovač Bayern?

Prije pet godina hrvatski strateg Niko Kovač oprostio se od Frankfurta pobjedom u DFB-Pokalu. Sada bi se, na izlaznim vratima, Olivier Glasner mogao okruniti istim trofejom, nakon pobjede u Europskoj ligi prije godinu dana. Koliko Frankfurt vjeruje u pobjedu govori i objava samog grada koji je još u utorak objavio:

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Nakon pobjede u Berlinu, momčad ćemo dočekati ​​u zračnoj luci Frankfurt 4. lipnja oko 13.40 sati i vozit će se kroz Sachsenhausen do Römera u povorci. Navijači mogu očekivati ​​dolazak momčadi u Römer i očekujte slavlje na balkonu oko 17 sati."

Ono što je, u međuvremenu, okrutna sudbina je to da, kao prvo, taj naslov treba osvojiti, a kao drugo, mogao bi to biti drugi Glasnerov trofej u samo 12 mjeseci, a on je praktički već bivši. Njegov navodni nasljednik Dino Toppmöller, već je spreman za potpis koji bi trebao postati služben idući tjedan. Pobjedom protiv Leipziga klub ne bi samo napredovao u Europsku ligu, već bi dobio i DFB bonus za pobjedu od 4,32 milijuna eura. Gubitniku pripada 2,88 milijuna eura.

"Shvaćam kao privilegiju što mogu igrati drugo finale u svojoj drugoj godini. Uživat ću večeras u sjajnoj atmosferi", rekao je Glasner.



Tagovi

Oliver GlasnerEintracht FrankfurtDFB-PokalDFB

Ostale Vijesti