Photo: Swen Pförtner/dpa
Photo: Swen Pförtner/dpa

Kovač našao pojačanje u Nizozemskoj: Sudjelovao u 24 gola ove sezone!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 03.06.23. | 08:46

Wolfsburg navodno priprema 7-8 milijuna eura u ponudi

Budući da Omar Marmoush napušta VfL Wolfsburg (za Eintracht Frankfurt), Niko Kovač treba zamjenu za njega, a prema napisima Wolfsburg Algemeine Zeitunga, vjerojatno su ga i pronašli i to u nizozemskoj Eredivisie.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nogometni klub iz Bundeslige pronašao je krilnog igrača koji ima 'nos' za gol. Vukovi su zainteresirani za Vaclava Cernyja (25) iz Twente Enschedea. Češki internacionalac je od 2020. u petoplasiranoj momčadi Eredivisie. U minuloj je sezoni zabio 13 golova u 32 utakmice za Twente i dodao još 11 asistencija.

S obzirom na njegove podatke o učinku, 25-godišnjak je četiri puta povećao svoju tržišnu vrijednost tijekom prošle godine, prema Transfermarktu, a "WAZ" ga uspoređuje s bivšim Bayernovim profesionalcem Arjenom Robbenom. Prema pisanju lista, za usluge ofenzivca zainteresirani su i drugi klubovi iz Europe. Kao moguću naknadu u slučaju odlaska ovog ljeta u Twenteovom okruženju špekulira se s iznosom između 7 i 9 milijuna eura. U Enschedeu bi Cerny tako bio u top 10 najskupljih odlazaka .

Trener Niko Kovač nedavno je jasno rekao da postoji potreba za poboljšanjem u ofenzivnom dijelu.

"Tim je stalno napredovao. Ali sol u juhi su golovi. Moramo postati još pohlepniji”, rekao je 51-godišnjak. (eg)


Tagovi

Niko KovačWolfsburgBundesligaEredivisie

Ostale Vijesti