REUTERS/Laurence Griffiths
REUTERS/Laurence Griffiths

Brekalo na meti još jednog kluba iz Premier lige, spremaju ponudu za njega

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.07.21. | 17:19

Interes za hrvatskog reprezentativca ne jenjava

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo vruća je roba ovog prijelaznog roka. Svakog dana saznamo jedno od novih zainteresiranih imena, kojih zasad ne manjka. Njihov broj će zasigurno rasti kada znaju da ga Wolfsburg spreman prodati i još mu je izvjesio etiketu s cifrom koju žele za 23-godišnjeg Hrvata, a to je 15 milijuna eura.


Među brojne zainteresirane upisao se sada i prošlogodišnji osvajač FA kupa Leicester. Kako javlja britanski The Sunday Mirror, jako su zainteresirani za Hrvata i kao i mnogi voljeli bi ga u svojoj svlačionici već ovog ljeta.

Navode kako se Brekala ranije povezivalo s Arsenalom, Liverpoolom i Leedsom na Otoku, ali kako nijedan od tih klubova nije povukao konretan potez. Iako su za Brekala zainteresirani još neki klubovi iz Liga petica poput Atletico Madrida, Lyona, Intera, Milana, Real Sociedada, prema Britancima on je više zainteresiran za Premier ligu.

Tako da smatraju da bi ga Leicester mogao dovesti lako.


Brekalo s Wolfsburgom ima ugovor do 2023. godine i jasno je kazao kako želi napustiti Vučiji grad ovog ljeta. Prošle sezone je u 22 nastupa zabio sedam golova i dodao tri asistencije.

Lisice su ovog ljeta već potpisale trojicu igrača. Patson Daka i Boubakary Soumare preselili su se iz RB Salzburga, odnosno Lillea, dok se Ryan Bertrand pridružio kao slobodan igrač. Leicester je pokazao zanimanje za potpisivanje Ozana Kabaka, ali čini se kako turski branič ide prema Crystal Palaceu.


Tagovi

Josip BrekaloWolfsburgLeicesterAtletico MadridInterMilanReal SociedadLyon

Ostale Vijesti