Pool via REUTERS/Christof Stache
Pool via REUTERS/Christof Stache

Stanite u red: Sve više zainteresiranih za Brekala

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 19.07.21. | 15:51

Krilni napadač je prepun opcija...

Talijanski mediji su u potpunosti uronili u svijet nogometnog Mercata, i prema najnovijim saznanjima, donose vrlo zanimljive vijesti za sve ljubitelje hrvatskog nogometa.

Josip Brekalo, jedan od naših najboljih igrača mlađe generacije, ovog ljeta ima slatke brige. Nakon interesa madridskog Atletica i još nekih klubova, od danas se u borbu za našeg krilnog napadača uključila i Atalanta!

Kako tvrdi portal Calcio Mercato, Gasperini želi dovesti Brekala i tako dodatno pojačati konkurenciju u napadu, svjestan snage izravnih konkurenata za naslov prvaka Italije (Milan, Inter, Juventus). Da stvari budu zanimljivije, uz madridski Atletico, još ranije su interes za Brekalove usluge iskazali Fiorentina s jedne, te upravo šampionski Inter s druge strane.

Josip Brekalo je, nakon zapažene uloge u redovima Dalićeve izabrane vrste na netom završenom Europskom prvenstvu, očigledno tražen igrač ovogodišnjeg Mercata.

Lijevi krilni napadač je od 2016. godine igrač Wolfsburga, i čini se da je vrijeme za novi iskorak u karijeri ovog 23-godišnjaka. Nakon ovakvih vijesti i interesa europskih velikana, pitanje odlaska je samo pitanje pravog trenutka.

Na kraju dana, i ostanak u Wolfsburgu uopće nije loša opcija. Brekalo je prvotimac u zelenom dresu, prošle sezone je odigrao 33 utakmice, zabio je 7 golova i k tome još dodao 4 asistencije.


Tagovi

Josip BrekaloWolfsburgAtletico MadridAtalantaInterFiorentina

Ostale Vijesti