Pool via REUTERS/Christof Stache
Pool via REUTERS/Christof Stache

Hrvati na izlaznim vratima iz Vučjeg grada, klub odredio cijenu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 23.07.21. | 12:34

Nije tajna da Brekalo želi mijenjati sredinu

Želja da napusti Wolfsburg u krilnom napdaču Josipu Brekalu tinja odavno, a još tijekom protiekle sezone dao je do znanja čelnicima kluba da želi u novu sredinu. Postali su toga svjesni i u Vučjm gradu pa su ga odlučili pustiti, ali samo za određenu cijenu.

Iako po Transfermarktu vrijedi 12 milijuna eura, a Wolfsburg ga neće pustit ispod 15 milijuna. Ugovor mu ističe u ljeto 2023. godine, a zainteresiranih za njegove usluge ne manjka.

U redu čeaju Atletico Madrid, Leeds, Atalanta, Real Sociedad, Real Betis, Inter Milan te mnogi drugi. Dosad još nije tigla konkretna ponuda, ali prema britanskim izvorima Marcelo Bielsa bi ga jako volio vidjeti u svojoj ekipi iduće sezone.

Brekalo je u Wolfsburg došao 2016. godine iz Dinama i otada za njemački klub nastupio 119 puta i zabio 21 gol, a bio je na posudbi i u Stuttgartu.

Osim Brekala, na izlaznim vratima je čini se i Marin Pongračić. Naime, na stoperskim pozicijama je velika gužva pa bi povremeni hrvatski reprezentativac mogao potražiti novu sredinu.


Tagovi

BundesligaJosip BrekaloMarin Pongračić

Ostale Vijesti