Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Baturina: “Nedopustivo je da s igračem više primimo pogodak”, Vidović: “Protiv Lokomotive idemo po pobjedu”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.04.24. | 20:36

Riječ dvojice strijelaca nakon slavlja protiv Varaždina.

Dinamo je, možda malo teže od očekivanog, došao do 2-1 pobjede protiv Varaždina u zaostaloj utakmici 5.kola HNL-a. Iako su Plavi od prvog do posljednjeg zvižduka suca Strukana bili nemjerljivo bolji takmac, na kraju ipak nisu uspjeli uvjerljivije slaviti. Vrlo dobar je na golu gostiju bio Oliver Zelenika, ali čak ni on nije mogao ništa kod udaraca Martina Baturine i Gabriela Vidovića koje je na kraju morao izvaditi iz mreže.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon utakmice dvojica strijelaca za domaći sastav kratko su prokomentirala utakmicu, s tim da je prvi riječ imao Martin Baturina.

“Jako dobra utakmica. Do tog primljenog pogotka. Po meni je nedopustivo da s igračem više primimo pogodak, to je nešto što ćemo morati popraviti.”

Do kraja prvenstva ostalo je šest kola, Rijeka je trenutno na +2.

“Prvenstvo je napeto. Jednostavno moramo pobijediti sve utakmice do kraja i ići utakmicu po utakmicu dalje. Riješili smo ovu zaostalu utakmicu, Rijeka je sada samo dva boda ispred nas, idemo dalje.”

Nebo se otvorilo neposredno prije utakmice, što je dosta navijača ‘potjeralo’…

“Ovima što su ostali mogu samo reći svaka čast, hvala im što su došli na stadion i podržali nas.”

Nakon desetke Dinama, na pobjedu protiv Varaždina osvrnuo se i strijelac drugog pogotka na utakmici, Gabriel Vidović.

“Mislim da posljednje vrijeme igramo vrlo dobro, za što smo i nagrađeni. Ova zaostala utakmica nam je često bila u mislima, iako su svi unaprijed upisivali tri boda, bilo je važno da ih mi osvojimo. U tome smo danas uspjeli i drago mi je zbog toga.”

Gabriel se diže u formi, a to potvrđuju i brojke, ovo mu je bio šesti pogodak u prvenstvu, ukupno osmi u svim natjecanjima.

“Nismo uspoređivali Martin i ja tko ja zabio ljepši pogodak. On je sretan zbog mene, ja zbog njega. Dobro se razumijemo i vjerujem da se to vidi na terenu.”

U nedjelju Dinamu slijedi gostovanje kod Lokomotive u Kranjčevićevoj.

“Prije svega bih se htio zahvaliti navijačima koji su došli usprkos lošem vremenu. Pozivam ih da nas dođu podržati i u nedjelju te da još jednom budu naš 12. igrač. Protiv Lokomotive idemo po pobjedu.”



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoGabriel VidovićMartin BaturinaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti