Action Images via Reuters/Ed Sykes
Action Images via Reuters/Ed Sykes

Turski biznismen kupuje slovenskog prvoligaša!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.04.24. | 16:05

Rekao je da su dva mjeseca istraživali koji klub kupiti

Turski biznismen Acun Ilıcalı, vlasnik Hull Cityja, sprema se kupiti Maribor. U razgovoru za Sportklub Ilıcalı je istaknuo da su tražili momčad koja bi mogla napisati uspješnu priču sličnu Hull Cityju te da su nakon dugog istraživanja odabrali Sloveniju.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Rekavši da je Slovenija velika sportska zemlja s velikim potencijalom, Ilıcalı je rekao:

"Nakon istraživanja koji bi klub u Sloveniji bio najprikladniji za nas, odlučili smo da je to Maribor. Bio sam u Mariboru prošli tjedan, jako mi se svidio grad, stadion i ljudi koji vode klub."

Rekao je da su dva mjeseca istraživali koji klub kupiti.

"Poštujem druge klubove, Mura je vrlo uspješna, Olimpija je veliko ime u Europi, ali i Maribor. Na kraju, vjerujemo da je ovaj projekt sjajan, sa sjajnim obožavateljima. Odlučni smo da je to pravi projekt, s ljudima i sjajnim gradom."

Ilıcalı je na pitanje o slovenskom nogometašu Mihi Zajcu rekao:

"Kada sam preuzeo Hull City, moja prva meta je bio Zajc, ali on je nažalost odlučio ostati u Fenerbahçeu. Imam malo sreće jer sam i navijač Fenerbahçea. Vidjet ćemo što će biti u budućnosti. Naš projekt je u Sloveniji. Kada ga dovedemo u fazu realizacije sa slovenskim igračima, on će možda htjeti doći u Maribor. U Hullu smo uvijek zainteresirani za njega."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Hull CityMariborSlovenska nogometna liga

Ostale Vijesti