Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Službeno: Određene su sudačke postave za 33. kolo HNL-a

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.04.24. | 14:08

Kako smo već javili, na Rujevici sude Mađari

Stigao je i službeni raspored parova, sudaca, delegata i kontrolora za prvenstvene utakmice 33. kola HNL-a koje se igraju 3. do 5. svibnja.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kolo u petak otvaramo 'laganijim' parom, od 18 sati Rudeš će ugostiti Istru 1961. Glavni sudac bit će Mario Zebec (Cestica) koji je napokon izašao iz VAR sobe, iz koje će mu asistirati Dario Bel (Osijek).

Subotnji program otvaraju Slaven Belupo i Gorica s početkom u 17 sati. Pravdu će dijeliti Zdenko Lovrić iz Đakova, dok će u VAR sobi kao pomoć imati ugledno ime - Ivana Bebeka (Rijeka).

Isti dan, od 19.30 sati očekuje nas bitka za 3. mjesto. Osijek će na Opus Areni ugostiti Lokomotivu, a za glavnog suca određen je Jakov Titlić (Potravlje). Igor Pajač (Sv. I. Zelina) bit će u VAR sobi zadužen za pregled spornih detalja i eventualno pozivanje mlađeg kolege na pregled snimke.

Nedjeljni program otvaraju Hajduk i Varaždin na Poljudu, s početkom u 17 sati. Sudit će Toni Dadić iz Zagreba kojem će to biti drugi HNL dvoboj u kojem obnaša ovu ulogu, nakon što je sudio dvoboj Varaždina i Istre 1961 (2-2). Na ovoj utakmici navijači Hajduka vraćaju se na tribine nakon dvije utakmice pred praznim tribinama zbog kazne prouzročene divljanjem navijača na polufinalu Kupa protiv Dinama. U VAR sobi, dvoboj na Poljudu nadgledat će Ante Čuljak iz Zagreba.

Kolo će zaključiti veliki derbi na Rujevici. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom obračunu za prvo mjesto i dvoboju koji bi mogao odlučiti o naslovu prvaka. Ovako zahtjevan dvoboj HNS je odlučio povjeriti stranim sucima, a kao što smo već izvijestili, djelitelj pravde bit će Mađar Tamas Bognar. Kompletna sudačka postava bit će iz Mađarske, a spomenimo i da će VAR sudac biti Istvan Vad.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLSuciVAR sucipovjerenik za suđenje Prve HNLsuđenje

Ostale Vijesti