Poraz Liverpoola, petarda Chelseaja

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 17.07.14. | 09:29

Liverpool i Chelsea jučer su igrali prve prijateljske utakmice ovoga ljeta...

Redsi su gostovali u Danskoj kod Brondbyja i izgubili 1:2. Viceprvak Engleske nastupio je bez ijednog od četiri dosadašnja pojačanja (Lambert, Lallana, Can, Marković), a u kombiniranom sastavu Brendana Rodgersa najpoznatija imena bili su Agger, Škrtel, Lucas Leiva i Coutinho.

Motivirani domaćin na odmor je otišao s prednošću 1:0 koju im je u 23. minuti donio Norgaard, no početkom nastavka izjednačio je Liverpoolov Šveđanin, 19-godišnji Kristoffer Peterson. Kad se činilo da će završiti s miroljubivih 1:1, za veliko slavlje Brondbyja pogodio je Makedonac Ferhan Hasani u sudačkoj nadoknadi.

S kombiniranom momčadi igrao je i Chelsea kod engleskog četvrtoligaša Wycombea. Završilo je 5:0 za Mourinhov sastav, zabili su i Terry i Ivanović, no prije svega treba istaknuti zapažen nastup pojedinih mladića. Dvostruki strijelac bio je 17-godišnji Isaiah Brown, a dvije asistencije upisao je njegov vršnjak Jeremie Boga.

Crystal Palace se pak nalazi na pripremama u Austriji, gdje su napunili mrežu lokalnog niželigaša Grazera. Bilo je čak 13:1, a najviše – četiri pogotka – zabio je Stephen Dobbie. Bez golova odigrali su Ipswich Town i West Ham, Wolverhampton je u Irskoj s 3:1 pobijedio Shamrock, Middlesbrough je izgubio od španjolskog trećeligaša Lucene 0:1, dok je Bolton poražen u Švedskoj od Mjallbyja 2:3.

(Foto: Action Images)


Tagovi

MiddlesbroughLiverpoolChelseaCrystal PalaceWest HamIpswich TownWolverhamptonBolton

Ostale Vijesti