Germania
Germania

Humanitarni listić: Josip Cigo Milardović igra za Udrugu 'Duga' iz Semeljaca

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 30.08.23. | 13:05

Cigo, legendo, sretno!

Dino Fiorentini nije bio sretne ruke prošloga tjedna pa se s kolega novinara okrećemo ipak onim sigurnijim prognozerima - bivšim sportašima. Konkretno, u pomoć smo pozvali jednu od najvećih legendi koje su hodale HNL-om u njegovim najromantičnijim vremenima - Josipa Milardovića 'aka' Cigu. Iskusnog zadnjeg veznog koji svoju moć pokazuje i danas kada u dresu NK Torpeda iz Kuševca kroči na travnjak, makar i s klupe pa napravi razliku. I, samo da znate, ovo smo vam šapnuli samo mi s Germanijaka jer ni Transfermarkt ne zna da Cigo još igra. Kažu na njegovom profilu 'retired', a Cigo za mirovinu ne želi ni čuti. Valjda ne žele gospoda s TM-a da ga obaspu silne menadžerske ponude, sada je ipak vrijeme za neki laganiji tempo s 41 godinom na leđima.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Belišće, Osijek, Međimurje, europska Cibalija, Slaven Belupo u zlatni vremenima kluba, izlet u Kinu u Sunray Cave pa povratak na voljene domaće terene. Prvo u dresu Intera iz Zaprešića, a onda opet Cibalije, još malo izlazaka van granica RH u Terengganu, a onda povratak u Slavoniju u kojoj svoje nogometne vještine pokazuje i dan danas. Rekli smo već, među Kuševčanima kao igrač, a u Čepinu (3. NL - Istok) kao trener. Prije nego li je početkom godine stigao pokraj Uljare, s jurjevačkim Zrinskim stigao je kao trener do trećeligaških travnjaka, ali se rastao s njima prije nego li su krenuli u drugoligaške avanture.

Jasno, ni na ovome listiću Cigo nije išao van svoje velike ljubavi - nogometa. Odigrao je na dva para koja se igraju u srijedu: Željezničar protiv Igmana i PSV protiv Rangersa, a potom ćemo se u četvrtak zabaviti dok čekamo hoće li Šerif pobijediti Klaksvik i hoće li PAOK biti bolji nego Hearts, a dodao je i Dinamo kojemu je dao 'lufta' i za mogući 'X', ako se Jakirovi momci žele malo opustiti.

Ukupan tečaj na njegovom listiću je 9,96, a u slučaju da listić bude dobitan, Germania će donirati Udrugu 'Duga' iz Semeljaca.

Udruga za pomoć osobama s invaliditetom 'Duga' općine Semeljci osnovana je 2008. i od tada kontinuirano djeluje na području općine. Javno zagovara potrebe osoba s invaliditetom i djeluje u cilju rješavanja istih. Surađuje sa srodnim udrugama i zajednicama. Duga je prepoznatljiva po svojim Duginim igrama – športskom natjecanju i druženju osoba s invaliditetom, koje se održava svake godine u lipnju. Organizira likovne, glazbene i dramsko-recitatorske radionice i sudjeluje u drugim aktivnostima.


Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponuda Germanije, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania će jednom tjedno donirati 55 eura po listiću (do 1. siječnja 2023. godine 400 kuna), a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban,Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić,Goran Stojanović, Neven Perok,Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran Jovović, Jurica Bićan, Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti, Ivan Škvorc, Zlatko Škorić, Marko Tomas, Jakov Grcić, Tomislav Gondžić, Viki Ivanović, Tomislav Lubenjak, Ivan Erslan, Ava Karabatić, Jasen Chelfi, Gordan Giriček, Bernard Perić, Tvrtko Pajalić, Ivan MušlekRatko MartinovićDomagoj PavlovićVedran BađunMaida ArslanagićLuka StepančićRodrigo Corrales,Domagoj Duvnjak,Sergej JakirovićDora SrdarTonći MujanPetar MamićMatija Gečević Khan, Aljoša Vojnović, Klara IvošIlko ĆimićTone DražićKarlo LedinskiHrvoje SliškovićIgor VoriDubravko MiličićTomislav Dasović i Paula Novina, a u njihovo ime ukupno smo donirali 32.792,15 eura!

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+





Tagovi

humanitarna akcijaHumanitarna utakmicahumanitarni listićJosip Milarodvić

Ostale Vijesti