Alen Lesički/GERMANIJAK
Alen Lesički/GERMANIJAK

Gvardiol propustio trening, Brozović na poštedi, a iz Argentine stiže 40 tisuća navijača

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 11.12.22. | 18:24

Na večernjem treningu Hrvatske Zlatko Dalić nije imao kompletan kadar na raspolaganju.

Brojanje igrača omiljena je zabava na treninzima reprezentacije. Vidimo ih nekako u daljini pa kreće brojanje. Nekoliko puta smo stigli do broja 21. Sa tri vratara koji rade s Marijanom Mrmićem došli smo do brojke od 24. Dakle dvoje ih je nedostajalo. I taman kada smo krenuli sa sustavom eliminacije, pojavio se glasnogovornik Pacak sa svježim informacijama.

"Nema Gvardiola na terenu jer je dobio poštedu. Nalazi se tu u prostorijama, dok će Brozović odraditi trening prema posebnom programu", referirao je Pacak i odmah ugasio alarm među izvjestiteljima.

"Nema nikakvih problema, svi konkuriraju za Argentinu", rekao je glasnogovornik reprezentacije.

Inače, na treningu smo saznali kako iz Argentine dolazi kontigent od 40 tisuća novih navijača na brojku koja se nalazi ovdje. Što se Hrvata tiče, ona će biti veća nego do sada, ali desetak puta manja. Naime, iz HNS-a su nam rekli da očekuju oko tri tisuće navijača Hrvatske na polufinalnom ogledu u utorak.


Tagovi

Joško GvardiolMarcelo BrozovićHrvatska nogometna reprezentacijaArgentinska nogometna reprezentacijaKatarKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti