Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Zagrebaši nakon desetljeća bez glavnog sponzora, a sezona bitnija nego ikad

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.06.23. | 09:54

Zagreb tako više neće biti RK PPD Zagreb, nego bi uskoro trebao dobiti novog glavnog sponzora

Na službenoj stranici kluba, na listi sponzora RK Zagreba i dalje je prvi PPD. I dalje je on i u imenu kluba na samoj stranici, ali samo je pitanje vremena kada će se iz imena maknuti. Naime, Prvo plinarsko društvo povlači se iz kluba, barem u mjeri u kojoj ga je do sada sponzoriralo.

Prouči cjelokupnu ponudu za rukomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Zagreb tako više neće biti RK PPD Zagreb, nego bi uskoro trebao dobiti novog glavnog sponzora. Šuška se po rukometnim kuloarima i tko bi to trebao postati, no o izlasku imena u javnost još je rano jer dok nema potpisa, sve je na klimavim nogama.

Bilo kako bilo, Zagreb će uskoro promijeniti ime. Još jednom u svojoj bogatoj povijesti. Badel 1862 Zagreb, Banka Croatia Zagreb, Croatia Osiguranje Zagreb, potom PPD Zagreb, sada će, nakon skoro desetljeća 'plinara' dobiti novo ime (a shodno tome i novi nadimak). Vremena nema puno, što skoriji potpis s novim sponzorom donijet će prijeko potreban mir pred početak nove sezone, koji unatoč osvojenoj duploj kruni, Zagrebašima nedostaje. Teško je sastavljati sliku za iduću sezonu bez jasnog budžeta. Upitna su pojačanja, a kako doznajemo i neke čelne pozicije. Zapuhali su neki novi vjetrovi, no o svemu će konkretnije riječi biti u idućim tjednima.

Zagrebu je uručena pozivnica za Ligu prvaka, a bit će ju itekako bitno opravdati. Pojačanja, koja će ovisiti o budžetu, a budžet o glavnom sponzoru, bit će od iznimne važnosti kako bi Hrvatska i dalje u budućnosti imala klub u Ligi prvaka. Ili ćemo na restart svega? Možda su tvorničke postavke nekada i dobra stvar da sve prodiše. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

RK ZagrebPPD Zagreb

Ostale Vijesti