SEHA liga
SEHA liga

SEHA liga dobila novog predsjednika, Grahovac izabran za potpredsjednika

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 04.09.22. | 08:26

Osobno smatram da je ovo pravi trenutak da svoje mjesto predsjednika prepustim osobi poput gospodina Božidara Đurkovića, rekao je dosadašnji predsjednik

Božidar Đurković izabran je za novog predsjednika SEHA lige na Glavnoj skupštini održanoj u subotu, 3. rujna u Zadru. Tomislav Grahovac, Boris Sapozhnikov i Zoltan Csik izabrani su za potpredsjednike, Zoran Šterjev za predsjednika Eurofarma Pelister, Siniša Ostoić za generalnog direktora i Marjan Nachevski za povjerenika.

(4.70) PPD Zagreb (10.0) Veszprem (1.25)

(1.55) Nexe (9.00) Pelister (2.75)


"Prije svega želim zahvaliti svima na desetogodišnjoj uspješnoj suradnji, a posebno bih ovdje istaknuo da smo u tih deset godina stvorili respektabilno i kvalitetno natjecanje koje je organizirano na visokoj razini. Zaista sam ponosan na proteklo razdoblje i uvjeren sam da SEHA-u čeka svijetla budućnost u svijetu rukometa. Osobno smatram da je ovo pravi trenutak da svoje mjesto predsjednika prepustim osobi poput gospodina Božidara Đurkovića za kojeg vjerujem da može nastaviti putem koji smo svi zajedno gradili u zadnjih deset godina svojim znanjem i iskustvom. Novom predsjedniku želim puno sreće i uspjeha u izgradnji još boljeg natjecanja, a ja ću uvijek biti jedan od najvećih zagovornika ovog natjecanja ”, rekao je Mihajlo Mihajlovski, dosadašnji predsjednik koji će od sada imati titulu počasnog predsjednika ove lige.

“Velika je čast i ponos, ali i obveza postati predsjednik i naslijediti gospodina Mihajlovskog na ovoj poziciji. Prije svega želim mu se zahvaliti na dugogodišnjem predanom radu i nesebičnom doprinosu razvoju ovog natjecanja koje je postalo jedno od najboljih u Europi. Cilj mi je nastaviti istim putem i zajedno s članovima Izvršnog odbora iz godine u godinu raditi na tome da regionalna liga bude sve bolja. Vjerujem da ovo natjecanje ima prostora za dodatni iskorak, a nadam se da ćemo to i ostvariti u narednom razdoblju. Još jednom se zahvaljujem svima na ukazanom povjerenju i učinit ću sve da ukazano povjerenje u potpunosti opravdam”, rekao je Đurković., novi predsjednik SEHA – Gazprom lige.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+

(eg)


Tagovi

Tomislav GrahovacSEHA liga

Ostale Vijesti