Sime Zelic/PIXSELL
Sime Zelic/PIXSELL

Dibirov pun samopouzdanja pred finale: "Došli smo ovdje pobijediti u dvije, a ne samo jednoj utakmici"

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 03.09.22. | 11:37

"Svi smo ovdje da pobijedimo obje i svakako ćemo dati sve od sebe da ostvarimo taj cilj u nedjelju."

U prvoj polufinalnoj utakmici SEHA - Gazprom League Final 4 turnira, PPD Zagreb je slavio protiv Nexe Našice 32:26 izborivši još jedao finale.

"Čestitke prije svega mojim dečkima. Ovom pobjedom ostvarili smo naš primarni cilj. Mogu reći da sam zadovoljan našom igrom, ponajviše obrambenim dijelom. Očekivali smo tešku utakmicu, osjećam da smo danas ovdje pokazali veliku energiju i timski duh. Očito smo imali manjih uspona i padova i u prvom i u drugom poluvremenu, ali mislim da smo na kraju došli do zaslužene pobjede", rekao je trener Zagreba, Ivica Obrvan.

Timur Dibirov pokazao se kao jedno od najboljih pojačanja Zagreba, što se i očekivalo.

"Za mene je poseban osjećaj biti ovdje i u ovom dresu osigurati još jedan odlazak na finale. Bili smo bolja momčad, ali stvarno respektiramo njih, cijelu njihovu momčad i njihovog trenera. Obrana je jako dobro funkcionirala, a s druge strane – još je početak sezone što znači da imamo dovoljno vremena za sve ostalo. Sretni smo što smo u finalu. Uvjeravam vas - nijedna od četiri momčadi nije došla ovdje kako bi pobijedila samo u finalnoj utakmici. Svi smo ovdje da pobijedimo obje i svakako ćemo dati sve od sebe da ostvarimo taj cilj u nedjelju."

(eg)




Tagovi

PPD ZagrebSEHA ligaRK Nexe

Ostale Vijesti