Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Pripremite se, sljedeći tjedan počinje prodaja ulaznica za Svjetsko prvenstvo u Hrvatskoj

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 09.03.24. | 15:00

Prvenstvo se igra u tri zemlje

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju sljedeći tjedan očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre, ali neće to biti jedini značajan događaj za naš reprezentativni rukomet.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, za nešto više od 300 dana čeka nas Svjetsko prvenstvo koje Hrvatska organizira zajedno s Danskom i Norveškom. Već se zna da će gradovi domaćini u našoj zemlji biti Zagreb, Varaždin i Poreč. Isto tako, poznato je da će Hrvatska ugostiti čak 16 od 32 reprezentacije u prvoj fazi, dvije Glavne skupine i cijeli President kup. A to drugim riječima znači da će se na našim terenima odigrati 61 utakmica, od ukupno 112.

"Želite li i vi biti dio tog spektakla, spremite se i nemojte propustiti priliku da budete među prvima koji će osigurati mjesto na tribinama zagrebačke ili varaždinske Arene, odnosno porečke Žatike. Prodaja ulaznica za to veliko natjecanje, putem interneta u sve tri zemlje domaćina počinje 15. ožujka, točno u 12.00 sati", objavili su iz Hrvatskog rukometnog saveza.

Dakle, pripremite se jer će sigurno vladati velik interes za utakmicama Hrvatske, a sve detalje Savez će objaviti u nadolazećim danima. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijaSvjetsko prvenstvo u rukometu

Ostale Vijesti