PPD Zagreb u nemogućnoj misiji u Parizu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 01.05.16. | 10:43

Teško je za očekivati bilo kakvu pomoć Parižana u današnjem susretu.

Rukometaši PPD Zagreba danas od 17 sati igraju svoj uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka protiv francuskog PSG-a. Pred izabranicima Veselina Vujovića težak je zadatak. Hrvatski predstavnik bi za plasman na Final four morao nadoknaditi osam golova zaostatka iz prvog susreta (20:28).

Prvak Hrvatske sjajno se držao se do posljednjih 15-ak minuta susreta u Areni, a onda je bogati PSG prebacio u brzinu više. Zagreb nije imao snage, a niti dužinu klupe za praćenje tog ritma. Šanse za prolazak svedene su na minimum, a toga je svjestan i Vujović.

„U ovakvoj situaciji, s velikim brojem ozljeda, ne možemo prijetiti PSG-u„, poručio je Vujović.

Teško je za očekivati bilo kakvu pomoć Parižana u današnjem susretu. Zvijezde poput Karabatića, Narcissea, Hansena, Vorija, Abalo i Omeyera neće ništa prepustiti slučaju, ali bilo bi poželjno izbjeći teži poraz.

Spomenimo još kako su se ranije na Final four plasirali rukometaši Kilcea, dok je svoju kartu jučer rezervirao mađarski Veszprem. Momčad za koju igraju naši Renato Sulić i Ivan Sliškovič obranila je prednost protiv Vardara, a bez završnice Lige prvaka ostao je prošlogodišnji prvak Barcelona, koja je eliminirana od strane Kiela.

EHF Liga prvaka, četvrtfinale:

Kielce - Flensburg 29-28 (28-28)

Veszprem - Vardar 30-30 (29-26)

Barcelona - Kiel 33-30 (24-29)

Danas:

Paris SG - PPD Zagreb (28-20)

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Veselin VujovićPSG rukometPPD Zagreb

Ostale Vijesti