REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Mourinho otkrio tko je igrač kojeg je želio potpisati: „On je najbolji igrač generacije“

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 13.06.24. | 21:36

Portugalac je dodao i kako je za njega San Siro najbolji stadion na svijetu

Jose Mourinho trenirao je neke od najboljih nogometaša današnjice, a jedan od njih je i Cristiano Ronaldo. No, ako je suditi po njegovim riječima, ekscentrični Portugalac ipak ne smatra da je njegov sunarodnjak najbolji igrač generacije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Odgovarajući na brzopotezna pitanja za kamere TNT Sportsa, novog trenera Fenerbahçea dočekalo je i pitanje da navede jednog igrača kojeg nije trenirao, ali ga je želio imati u svojoj momčadi. Riječ je o Lionelu Messiju.

„Naravno da ću reći da je to onaj mali tip. Ali taj mali tip nije jedan od onih koji možete trenirati. Ali moram reći, što se ove generacije tiče, on je bio najbolji“, istaknuo je Mourinho koji je Ronalda u Realu vodio od 2010. do 2013. i u tom razdoblju je stigao do jednog španjolskog prvenstva.

Mourinho je otkrio i kako je za njega San Siro najbolji stadion na svijetu, dodao je kako rad "nevjerojatnu kajganu", a o najboljim igračima koje je vodio je rekao:

„Teško je izabrati, Terry, Lampard, Drogba, Ronaldo, Xabi Alonso pa zatim igrači u Unitedu, dobar dio igrača Intera... Stvarno ne znam“.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Jose MourinhoLionel MessiFenerbahçeSan SiroCristiano Ronaldo

Ostale Vijesti