Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Lučin: Malo smo se previše bavili sucima, Čupić: Pokušavali jesmo, ali nije išlo

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 13.01.22. | 22:44

Hrvatski rukometaši priznali su kako je Francuska zasluženo pobijedila

Najugodnije iznenađenje utakmice protiv Francuske bio je mladi Tin Lučin, 22-godišnji lijevi vanjski koji igra za poljsku Wislu Plock. Hrabro je ulazio u duele u napadu, postigao četiri gola i imao jednu krasnu asistenciju za Šipića. Ako je nešto bilo pozitivno u ovom porazu onda je to bio Lučin.

„Koštao nas je loš ulazak u utakmicu, sve je kasnije bilo teško vratiti premda smo pokušavali. Francuska je kvalitetna, znali su čuvati prednost i nisu nam dali da se približimo. Sigurno da je ova situacija s koronom utjecala na nas, nismo uspjeli otvoriti utakmicu kako treba i zato smo izgubili utakmicu. Malo smo se previše bavili sucima a ne našom igrom kada smo se vraćali u utakmicu bilo je nekih odluka koje su nas poremetile, ali morali smo brinuti o nama i našoj igri“, rekao je mladi Riječanin.

Prvi strijelac Hrvatske bio je kapetan Ivan Čupić, siguran iz sedmeraca, vrlo stabilan cijelu utakmicu.

„Postavili smo si cilj da ćemo se boriti s Francuzima koliko god možemo, mislim da smo loše ušli u utakmicu i u drugo poluvrijeme pa je to kasnije bilo teško stizati. Unatoč što je Pešić nešto obranio, pokušavali jesmo, ali nije išlo, Francuska je zaslužila pobjedu. Idemo dalje, čekaju nas nove utakmice i borit ćemo se do kraja.“


Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijaHRSTin LučinIvan Čupić

Ostale Vijesti