Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Goluža: "Sami smo sebe pobijedili u prvom dijelu, ali napravili smo plan, idemo dalje", Kos: "Spremni dočekujemo Nexe"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 09.05.23. | 15:16

Dvoboj dva najbolja hrvatska kluba na rasporedu je u srijedu u 19.00 sati

Dočekali smo glavne okršaje a naslov prvaka Hrvatske. Pred rukometašima PPD Zagreba i Nexea je u srijedu, 10. svibnja, u Kutiji šibica još jedan derbi. Trenutno obje ekipe imaju po dva osvojena boda, a prvak države postati će ona momčad koja prva osvoji šest bodova.

Dvoboj dva najbolja hrvatska kluba na rasporedu je u srijedu od 19.00 sati u sportskoj dvorani Trešnjevka (Kutija šibica), uz izravan prijenos na programu Sportske televizije.

Dan uoči derbija za službene stranice kluba dvoboj su najavili trener Slavko Goluža i rukometaš Miloš Kos.

"Ponovit ću još jednom – zaslužena pobjeda Nexea za vikend koji je na sjajan način iskoristio naše izrazito slabo prvo poluvrijeme i na krilima te neke euforije domaćeg terena napravio razliku. Morali smo pronaći način da se čim prije okrenemo ovoj utakmici u srijedu. Nema tu puno stvari koje je moguće napraviti, pogotovo budući da smo svjesni da smo sami sebe pobijedili u prvom dijelu. Analizirali smo susret u Našicama, prepoznali greške, napravili plan i idemo dalje", rekao je Slavko Goluža.

"Sigurno da smo se uspjeli dići u međuvremenu, analizirati utakmicu u Našicama, izvući zaključke i smatram da spremni dočekujemo Nexe u utakmici u srijedu, u susretu u kojem je naš cilj naravno da u seriji povedemo sa 2:1", dodao je Miloš Kos.



Tagovi

PPD ZagrebRK NexeSlavko Goluža

Ostale Vijesti