U polufinalu Kupa prava poslastica - Zagreb i renesansne Sesvete! Podravka do finala mora preko Dalmatinki

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.05.23. | 17:35

Točne satnice susreta bit će objavljene naknadno

U domaćem rukometu, osim prvenstvene bitke za naslov prvaka, slijedi nam i finalni turnir Kupa Hrvatske, poznatiji pod nazivom Festival rukometa. On će se održati zadnji vikend u svibnju, a domaćin će mu biti Poreč. Naslov pobjednika brani PPD Zagreb.

Prouči cjelokupnu ponudu za rukomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U ponedjeljak u podne, ždrijeb je odlučio kako će Zagrebaši u polufinalu snage odmjeriti sa Sesvetama, dok će se drugi finalist tražiti u dvoboju Bjelovara i Trogira. Polufinale je na rasporedu 26. svibnja, dok će se završni dvoboji igrati dva dana kasnije. Točan raspored i satnica odigravanja susreta bit će poznati naknadno.

"Polufinale rukometaša na rasporedu je 26. svibnja, a finale u nedjelju 28. svibnja u 15.15 sati. Kada se obave razgovori s televizijskim partnerima, bit će poznat rasporeda i satnica igranja i tih susreta", javljaju iz HRS-a.

Zagrepčani su ove sezone već četiri puta igrali protiv momčadi Sesveta – dva puta u regularnom dijelu sezone Paket 24 Premijer lige, te još dva puta u Paket 24 Premijer ligi za prvaka upisavši četiri pobjede. U zadnjem međusobnom susretu Zagrebaši su sredinom travnja u 'Kutiji šibica' slavili 35:25.

U ženskoj konkurenciji na završni turnir, plasirali su se RK Podravka Vegeta, RK Lokomotiva Zagreb, ŽRK Bjelovar i ŽRK Koka. Ždrijebom je odlučeno da se u polufinalu sastanu Lokomotiva Zagreb i Koka, odnosno Podravka Vegeta i Dalmatinka. Polufinale rukometašica igra se 25. svibnja, finale dva dana kasnije, 27. svibnja u 17.00 sati. Raspored igranja i točna satnica utakmica bit će objavljeni naknadno, baš kao i za mušku konkurenciju. Inače, naslov pobjednica brane rukometašice Podravka Vegete. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Kup Hrvatske u rukometuPodravka VegetaPPD ZagrebMRK Sesvete

Ostale Vijesti