Bivši izbornik Kauboja doveo Mandalinića

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 13.05.20. | 10:38

Nakon dužih pregovora strane su se uspjele dogovoriti.

Stipe Mandalinić zbog krize je izazvane koronavirusa prijevremeno raskinuo ugovor s berlinskim Fuchseom, no na novi angažman nije dugo čekao.

Bivši lijevi bek PPD Zagreba novi je igrač makedonskog Europharm Pelistera, kojeg s klupe vodi nekadašnji izbornih hrvatske reprezentacije Željko Babić. Navodno su pregovori potrajali više dana, no na kraju je postignut dogovor i potpisana dvogodišnja suradnja na obostrano zadovoljstvo.

Babić u Europharmu polako gradi ekipu za slijedeću sezonu. Krajem prošlog mjeseca je doveo reprezentativce BiH i Makedonije  Josipa Perića iz Goppingena te Marija Tankoskog iz Metalurga.

Podsjetimo, Europharm Pelister ove je sezone nastupao u SEHA ligi, kao i Ligi prvaka.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

SEHA ligaŽeljko BabićStipe Mandalinić

Ostale Vijesti