Jonathan Hui-USA TODAY Sports
Jonathan Hui-USA TODAY Sports

Sinner pobjeđuje i postavlja nove rekorde

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 11.03.24. | 14:27

Postoji još jedna njegova impresivna statistika u posljednjih deset mečeva sa svojim najvećim rivalima

Talijanski tenisač Jannik Sinner pobijedio je u trećem kolu ATP Masters 1000 turnira u Indian Wellsu Nijemca Jana-Lennarda Struffa 6-3, 6-4 čime je upisao 17. pobjedu u nizu na teniskim terenima.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Pobjednički niz Talijana počeo je krajem prošle godine kada je na završnici Davis Cupa ostvario tri pobjede, a ujedno je odveo Italiju do naslova pobjednika. Potom je osvojio Australian Open, svoj premijerni Grand Slam naslov u karijeri, osvojio je i dvoranski turnir u Rotterdamu te ostvario dvije startne pobjede na aktualnom turniru i Indian Wellsu.

Time je trenutačno na sedamnaest pobjeda u nizu čime je postavio novi talijanski rekord koji je dosad držao njegov slavni sunarodnjak Adriano Panatta. On je tijekom 1976. godine imao šesnaest pobjeda u nizu, a te je godine Italija prije prošlogodišnjeg naslova posljednji put slavila u Davis Cupa te je upravo Panatta osvojio svoj jedini Grand Slam, u Roland Garrosu.

Postoji još jedna impresivna statistika po pitanju Sinnera koji u posljednjih deset međusobnih mečeva sa svojim najvećim rivalima, a to su Novak Đoković, Carlos Alcaraz i Danil Medvjedev, ima impresivnih devet pobjeda i jedan poraz.

Protiv Medvjedeva je dobio zadnja četiri meča u nizu, protiv Alcaraza posljednja dva, dok protiv Đokovića ima tri pobjede u posljednja četiri meča.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina) 



Tagovi

Jannik SinnerTenis

Ostale Vijesti