Jug bolji od Primorja u finalu regionalne lige

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.03.16. | 20:18

Jug CO je najbolja vaterpolska momčad u regiji.

Iako bez operiranog Felipea Perronea, koji je i službeno proglašen najboljim igračem regionalne lige, Dubrovčani su osvojili naslov prvaka. Pred svojim navijačima u Gružu Jug Co je pobijedio Primorje EB sa 9:5.

Tvrdo se igralo u prve dvije četvrtine. Dosta pogrešaka i neiskorištenih situacija s igračem više s obje strane, ali i nekoliko lijepih poteza te puno čvrstih dvoboja. Igralo se gol za gol, a na poluvremenu je bilo 4:4, dva puta po 2:2

A onda je krenuo Jug. Razigrao se Vrlić u napadu, povukao i ostale igrače, a obrana je, predvođena vratarom Bijačem, zaustavila sve napade Riječana koji su u drugom poluvremenu praktično ostala bez pogotka. Tek je Buljubašić zabio i to u zadnjoj minuti utakmice kada je d odavno sve bilo odlučeno. Dubrovčani su opravdali status favorita i tako, nakon hrvatskog Kupa, dodali i drugi trofej u sezoni.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Vrlić s 3 gola. Za Jug su po 2 gola postigli Garcia i Obradović, a po 1 Lončar i Marković. U redovima Primorja nitko nije postigao više od jednog gola, a u listu strijelaca su se upisali Vukičević, Dedović, Echenique, Šetka i Buljubašić.

Regionalna liga, finale:

Jug CO – Primorje EB 9:5 (2:2, 2:2, 3:0, 2:1)

(Foto: Pixsell)


Tagovi

VK PrimorjeJug COregionalna liga u vaterpoluvaterpolo

Ostale Vijesti