Bitka u Varaždinu za drugi bod, Krajan prijavio Dodiga i Mektića

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.04.18. | 10:29

Krajan ne namjerava mijenjati.

Drugi je dan Davis Cup susreta između Hrvatske i Kazahstana u Varaždinu, a nakon jučerašnjih mečeva rezultat je 1-1.

>Uragan! Čilić dao Popku samo pet gemova, Hrvatska povela protiv Kazahstana

U prvom meču Marin Čilić je bez većih problema dobio Dmitrija Popka prepustivši protivniku samo pet gemova, ali tu je pobjedu poništio Mikhail Kukushkin koji je s 3:1 bio bolji od Borne Ćorića.

>Kukushkin razbio neprepoznatljivog Ćorića, Kazahstan izjednačio na 1:1

Danas je na rasporedu meč parova, kapetan hrvatske reprezentacije, Željko Krajan, za parove je prijavio Ivana Dodiga i Nikolu Mektića dok bi za Kazahstan trebali igrati Timur Habibulin i Alesandr Nedovjesov.

Ne mislim ništa mijenjati, trenirali su zajedno cijeli tjedan, mislim da nema razloga mijenjati i stavljati Marina sutra, barem zasad“, rekao je Krajan za HRT.

Dodig i Mektić su odlični igrači parova, Ivan je trenutno 10. igrač svijeta u paru, Nikola 33., pa ne treba sumnjati da će se brzo naviknuti jedan na drugog. S druge strane Kazahstanci igraju zajedno i izvan Davis Cupa, a ovo će im biti deveti meč ove sezone. Osvojili su Futures turnir sredinom veljače, na drugom, koji se igrao na zemlji, su stigli do polufinala, ali riječ je o igračima izvan prvih 100 kada su u pitanju parovi.

Ipak, kapetani jedne i druge reprezentacije imaju pravo promijeniti igrača sve do sat vremena, dakle do 14 sati, prije početka meča i treba pričekati hoće li Krajan ostati kod najavljenog para ili će umjesto Mektića staviti Čilića.

(FOTO: Pixsell)


Tagovi

Davis Cuphrvatska davis cup reprezentacijaKazahstan

Ostale Vijesti