foto: Action Images
foto: Action Images

Zidane ponovno slini za Dybalom, evo koga nudi ovaj put

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 29.10.20. | 14:53

Nije prvi put... Hoće li ovaj put Torinezi zagristi na ponudu?

Prema pisanju portala Calciomercato, Zinedine Zidane je rekativirao svoj interes za argentinskom ''lutalicom'' Paulom Dybalom.

Za fenomenalnog južnoamerikanca spreman je ponuditi Isca i Viniciusa. Zanimljivo, u pitanju su dvojicaigrača koja su se našla u mini-skandalima posljednjih dana.

Isco se nekolicini suigrača, među kojima se našao i Luka Modrić, požalio na nezadovoljavajući tretman kod trenera, dok je Brazilac bio predmetom šikaniranja od strane Karima Benzeme koji je suigrače (konkretno sunarodnjaka Ferlanda Mendyja) instruitao da ne dodaje loptu Brazilcu za vrijeme utakmice.

Zidane nije ni prije nego što je sporna snimka iscurila računao previše na Isca, dok se Vinicius također ne uklapa u taktičke zamisli predominantne u Realu. 27-godišnji Dybala ima ugovor s Juventusom do sredine 2022., ali djeluje kao ne baš odlučan da ga odradi do kraja te je moguće primijetiti njegovo pogledavanje prema drugim eventualnim opcijama.

Još se ovog proljeća pričalo o kombinacijama po kojima bi Dybala završio na Santiago Bernabeu, a tad su iz Madrida nudili Isca i Jamesa Rodrigueza. Još ranije, tamo početkom 2019. kad je Santiago Solari sjedio na klupi Reala, pojavile su se prve naznake ove razmjene. Tad se Iscova vrijednost procijenjivala na oko 75 milijuna eura, a Dybalina nešto iznad 100.

Što se Brazilca tiče, još je čudnije da ga se Zidane želi odreći s obzirom da je prije El Clasica praktički bio starter. 


Tagovi

Paulo DybalaJuventusReal MadridtransferiZinedine ZidaneIscoVinicius Junior

Ostale Vijesti