Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Zekić: "Krstanović i Kvržić imaju par dana za odluku, postoji disbalans između njihovih očekivanja i našeg stanja"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 07.06.22. | 09:01

23 Farmaceuta krenula s pripremama, ne i Krstanović i Kvržić koji se još 'lome'

Slaven Belupo prvi je igrač koji je jučer krenuo s pripremama za novu prvoligašku sezonu. Zoran Zekić jučer je na stadionu Ivan Kušek Apaš održao prvu prozivku na kojoj su se našla 23 Slavenova igrača: Marković Antun, Sušak Ivan, Vuković Ante, Domović Marko, Marina Mario, Zirdum Matko, Mlinarić Mihael, Božić Tomislav, Hoxha Arber, Crnac Ante, Liklin Luka, Kocijan Mateo, Brković Arijan, Hlevnjak Filip, Laušić Marin, Soldo Vinko, Svržnjak Ivijan, Tepšić Novak, Eskinja Gabrijel, Bosec Antonio, Vuić Matija, Turanjanin Nikola, Srbljinović Tomislav.

Pripremama će se naknadno priključiti Jakov Bašić i Mihail Caimacov. Podsjetimo, Farmaceute je ovog ljeta napustilo već sedam igrača, pojačanja se očekuju, tako da će se u narednom periodu dodatno reducirati popis što je potvrdio i sam Zoran Zekić.

"Imamo zaista puno posla. Trenutno je puno igrača na popisu, to će se morati reducirati. Zbog toga smo i počeli sedam dana prije ostalih momčadi, a možda nešto odlučimo i prije polaska u Veliku 12. lipnja. Treba raditi, ali radujemo se tome".

Na prozivci se nisu pronašla dva iskusna prvotimca Ivan Krstanović i Zoran Kvržić.

"Nadam se da su bliže ostanku. Mislim da su takvi ljudi i takvi igrači nama još uvijek jako potrebni, samo postoji disbalans njihovih očekivanja i našeg stanja. Mi idemo u pravcu da imamo što više mladih igrača, da su što više u izlogu i da počnemo živjeti od toga. Oni se još, dakle, moraju dogovoriti s klubom oko financija, imaju još pokoji dan za odluku", rekao je Zoran Zekić.

Krajem tekućeg tjedna Farmaceuti sele u Veliku iz koje se vraćaju 25. lipnja. Za sada su poznata četiri trening-suparnika koprivničkog prvoligaša. Prvu utakmicu igraju 18. lipnja u Osijeku, četiri dana 'ugostit' će Tuzlu u Velikoj, a 25. lipnja igraju protiv mađarskog Pecsija također u Velikoj. Generalku pred početak prvenstva odigrat će 2. srpnja na Kušek Apašu protiv mađarskog ZTE Zalaegerszega.



Tagovi

Slaven BelupoZoran KvržićIvan Krstanović

Ostale Vijesti