REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Zar i ti, sine? C. Ronaldo tuži Staru damu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 16.09.23. | 12:01

Za sve je kriva pandemija covida-19

Cristiano Ronaldo odlučio je pokrenuti pravni postupak protiv Juventusa zbog neisplaćenih plaća, prenosi La Gazzetta dello Sport.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Izvješće na stranici 20 naglašava kako portugalska zvijezda – koja je provela tri godine u Torinu – traži da mu se vrati neto 19,9 milijuna eura koje mu je klub obećao kada je pristao odgoditi svoju plaću tijekom prvih mjeseci pandemije covida-19.

Ove odgođene plaće dio su Juventusovih sada zloglasnih 'plaćnih manevara', koji su predmet pravnog slučaja Prisma koji je u tijeku.

Nakon što je zatražio relevantne dokumente od Ureda javnog tužitelja u Torinu, Ronaldo je sada odlučio pokrenuti pravni postupak protiv Juventusa, što je zadalo još jednu glavobolju Staroj dami.

Leonardo Bonucci također je nedavno pokrenuo pravni postupak protiv kluba, tražeći odštetu nakon što je neceremonijalno zamrznut iz momčadi Massimiliana Allegrija.

Paulo Dybala, s druge strane, postigao je dogovor s Juventusom oko oko 3 milijuna eura koji mu duguju. Sada je odustao od svoje tužbe u vezi s kompenzacijom zbog neproduljenja ugovora nakon njihovog prvobitnog usmenog dogovora. (G)



Tagovi

Cristiano RonaldoJuventuspandemijacovid-19Leonardo BonucciPaulo Dybala

Ostale Vijesti