Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Zajec došao pred igrače, shrvale ga emocije, dobio snažan pljesak: "Nastavite kao i dosad, imate našu punu podršku!"

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 11.03.24. | 15:00

Novi Dinamov predsjednik prvog radnog dana obavio razgovore s igračima, trenerom, suradnicima. No, naglasak je trenutno ipak na PAOK-u

Velimir Zajec, kao što je očekivano i najavljeno, prvi radni dan kao Dinamov predsjednik proveo je u brojnim razgovorima sa suradnicima, ljudima, koji su i dosad bili u klubu, članovima IO-a te igračima i trenerom. Rekao je još u nedjelju nako pobjede protiv Slaven Belupa (5-2) trener Sergej Jakirović da je Zajec najavio dolazak pred momčad u ponedjeljak, a prijepodne je to i učinio.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Kako doznajemo, Zajec se nije predugo zadržao pred igračima i trenerom, govorio je oko 2-3 minute, a u jednom su ga trenutku shrvale emocije pa je jedva i pričao. Na kraju je dobio i veliki pljesak svlačionice, a ono što je igračima rekao uglavnom može stati u poruku:

"Imate svi našu puno podršku, samo nastavite i dalje raditi kao dosad i vjerujem da će kraj sezone biti uspješan", sukus je Zajecove poruke igračima. Naravno, naglasak je na uzvratnoj utakmici s PAOK-om u Solunu (četvrtak, 18.45 sati) u Konferencijskoj ligi. Zajec će, naravno, putovati u Solun, biti uz momčad u ovoj važnoj utakmici. Zajec je, kao što je i rekao, dao podršku i treneru Sergeju Jakiroviću, čija je situacija na klupi svakom pobjedom sve mirnija i jasnija. Sve dok nastavlja pobjeđivati. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoVelimir ZajecSergej JakirovićPAOKHNLKonferencijska liga

Ostale Vijesti